Συνάντηση Σημίτη-Γεννηματά με φόντο τα σκάνδαλα

Συνάντηση Σημίτη-Γεννηματά με φόντο τα σκάνδαλα

Μία συνάντηση με συμβολικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στη Βουλή μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά.

Η συνάντηση, που έγινε στο γραφείο του κ. Σημίτη στη Βουλή, έρχεται μετά τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού, μελών της οικογένειάς του, αλλά και του πρώην υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αναφορικά με το σύστημα C4I για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Η Φώφη Γεννηματά, που δήλωσε εξαρχής την στήριξή της στον κ. Σημίτη, κατηγορώντας την κυβέρνηση για επιχείρηση σπίλωσης της παράταξης, εξέφρασε και δια ζώσης στον πρώην πρωθυπουργό την αποφασιστικότητα του Κινήματος Αλλαγής και της ίδιας προσωπικά να υπερασπιστεί το κύρος της παράταξης και επανέλαβε την στήριξή της στο πρόσωπο του Κώστα Σημίτη.

Βγαίνοντας από την συνάντηση, μάλιστα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «ματαιοπονούν», δείχνοντας και πάλι την κυβέρνηση και προσέθεσε ότι «με τη λάσπη στα χέρια θα μείνουν», προειδοποιώντας ότι «θα μας ξαναβρούν μπροστά τους»…

Ρασπούτιν και… Γκαίμπελς «βλέπει» το ΚΙΝΑΛ πίσω από τα σκάνδαλα

Λίγη ώρα πριν από την συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Κώστα Σημίτη, το Κίνημα Αλλαγής έκανε μία άτυπη ενημέρωση με θέμα τη σκανδαλολογία. Και τι δεν είχε η… άτυπη! Τι «παραθεσμικό σύστημα», τι »ιστός αράχνης φτιαγμένος από λάσπη, συκοφαντία και διαβολή», με έδρα «τα υπόγεια του Μαξίμου» και εκτελεστικό βραχίονα τον… «Ρασπούτιν»! Και αν η ΝΔ μιλά, σε τέτοιες περιπτώσεις, για «δόγμα Πολάκη», το Κίνημα Αλλαγής το… τερμάτισε, ανακαλύπτοντας εν Ελλάδι το δόγμα Γκαίμπελς! Δεν παραλείπει, μάλιστα, να μας εξηγήσει επακριβώς πώς λειτουργούσε το δόγμα Γκαίμπελς, υπενθυμίζοντας ότι ο Γκαίμπελς «είχε επισημάνει ότι το μέγεθος του ψέμματος δημιουργεί ένα σπέρμα αλήθειας». Και άρα, συμπεραίνει η Χαριλάου Τρικούπη, αυτό κάνει και το Μαξίμου με τα παπαγαλάκια και τα τρολ του: «Βάλτε όση πιο πολλή λάσπη, για όσους πιο πολλούς. Στο τέλος, κάτι θα μείνει»!

Τι σημασία έχει αν η Δικαιοσύνη, την οποία άλλωστε η κυρία Γεννηματά έχει χαρακτηρίσει… «μονόφθαλμη», είναι εκείνη που βάσει μαρτυρικών καταθέσεων και κάποιων σημαντικών στοιχείων αποφάσισε να διατάξει το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών τού Κώστα Σημίτη, αλλά και μελών της οικογένειάς του; Σημασία έχει ότι μπήκαμε ατύπως στην προεκλογική περίοδο και το ΚΙΝΑΛ βλέπει παντού συνωμότες και… διαβολή, προκειμένου να το σπιλώσουν και να χάσει τη δυναμική του (σ.σ. πώς είπατε;) στην κοινωνία!

Ανεξάρτητα από την πολιτική ουσία και την αντιπαράθεση για τα σκάνδαλα της εποχής Σημίτη, πάντως, για ένα πράγμα δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και Φώφη Γεννηματά – ότι τους λείπει η φαντασία!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter