Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Συνάντηση Σταθάκη με τον εκτελεστικό διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, αύριο

Συνάντηση με τον Φατίχ Μπιρόλ, εκτελεστικό διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας (ΙΕΑ), θα έχει αύριο ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, ενόψει της κατάρτισης της έκθεσης του οργανισμού για την ενεργειακή πολιτική της χώρας.

Η έκθεση «σε βάθος ανάλυσης» της ενεργειακής πολιτικής, καταρτίζεται για όλες τις χώρες-μέλη κάθε τέσσερα χρόνια, και η επόμενη έκθεση για την χώρα μας θα εκδοθεί τον Απρίλιο.

Στη διάρκεια της συνάντησης, όπως επισημαίνεται από το ΥΠΕΝ, θα παρουσιαστεί και η έκδοση «World Energy Outlook 2016», που αποτελεί την κορω­νίδα των εκδόσεων του IEA και έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως ως επίσημη πηγή για τον σχεδιασμό, την ανάλυση καθώς και την επισκόπηση της ενεργειακής πολι­τι­κής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Θα ακολουθήσει προπαρασκευαστική σύσκεψη στελεχών του IEA και του ΥΠΕΝ, με αντικείμενο τα βασικά ζητήματα της εθνικής ενεργειακής στρατηγικής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.