Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Συνάντηση Τσίπρα- Αναστασιάδη στο περιθώριο της Συνόδου των χωρών του Νότου

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της 2ης Συνόδου των Μεσογειακών/Νότιων Χωρών της ΕΕ και πριν από την έναρξη της.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, το οποίο βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Η επικοινωνία μεταξύ Τσίπρα και Αναστασιάδη είναι άλλωστε συνεχής, είτε δια ζώσης, είτε τηλεφωνικά.

Η επόμενη συνάντηση του πρωθυπουργού θα είναι με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Μ. Ραχόι, ο οποίος θα κάνει την πρώτη εμφάνισή του στους κόλπους της ομάδας αυτής, αφού είχε αρνηθεί την πρόσκληση για τη σύνοδο της Αθήνας επειδή δεν είχε ακόμη αναλάβει επισήμως τα πρωθυπουργικά καθήκοντα του. Ο Αλέξης Τσίπρας ενδέχεται να συναντηθεί κατ' ιδίαν και με τον Γάλλο πρόεδρο,Φ. Ολάντ εντός της μέρας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.