Συνάντηση Κασσελάκη – Χριστοδουλίδη στην Κύπρο: «Έχουμε κοινούς στόχους, δεδομένη η συνεργασία» (Photos)

Συνάντηση Κασσελάκη – Χριστοδουλίδη στην Κύπρο: «Έχουμε κοινούς στόχους, δεδομένη η συνεργασία» (Photos)
Πηγή φωτογραφίας: sigmalive.com

Στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία μετέβη το πρωί της Τετάρτης ο Στέφανος Κασσελάκης, όπου τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συνεχάρη τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή του.

«Προσδοκώ να συνεχιστεί η συνεργασία που υπάρχει πάντοτε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα και γενικότερα με όλους τους αρχηγούς των κομμάτων. Έχουμε κοινούς στόχους, κοινές επιδιώξεις, κοινές προκλήσεις, η συνεργασία πρέπει να θεωρείται δεδομένη», σημείωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης στην Κύπρο: Κατέθεσε στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα (Photos – Videos)

Πηγή: sigmalive.com

Παράλληλα, χαιρέτισε την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επέλεξε την Κύπρο ως προορισμό της πρώτης επίσκεψης του εκτός Ελλάδας, χαρακτηρίζοντάς την ως «συμβολικής και ουσιαστικής σημασίας».

«Καλωσορίζω και τους συνεργάτες σου, είναι πολύ γνωστοί υπό τις προηγούμενες ιδιότητες τους και τη συνεργασία που είχαμε και προσβλέπω στη συζήτηση μας», συμπλήρωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Πηγή φωτογραφίας: sigmalive.com

Από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού ευχαρίστησε τον Νίκο Χριστοδουλίδη είπε ότι «και εγώ προσβλέπω στη συζήτηση μας και στη συνεργασία μας. Να ευχαριστήσω, επίσης, διότι ήσασταν το πρώτο τηλεφώνημα που έλαβα μετά την εκλογή μου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter