Συνάντηση κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Συνάντηση κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αποτελούμενο από τον αναπληρωτή γραμματέα του κόμματος, Γιώργο Βασιλειάδη, τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Σπίρτζη, τον τομεάρχη Εσωτερικών, Κώστα Ζαχαριάδη, την αναπληρώτρια τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας, Χαρά Καφαντάρη και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής και της ΟΜ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης μετέβη στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε, με τη βοήθεια χάρτη, το κλιμάκιο για την εξέλιξη της πυρκαγιάς της 4ης Ιουνίου 2022 στην περιοχή ενώ από τη συζήτηση προέκυψε ότι σημειώθηκε μεγάλη χρονική καθυστέρηση μέχρι την πρώτη επέμβαση στο πύρινο μέτωπο. Παράλληλα, διαπιστώθηκαν και προβλήματα συντονισμού της επιχείρησης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για την ενημέρωση. Δυστυχώς, παρά την περσινή καταστροφή, η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει σα να μην είδε τίποτα.

Σημειώθηκε πολύ μεγάλη καθυστέρηση μίας ώρας από την έναρξη της πυρκαγιάς για να ανταποκριθεί.

Πέρασαν πολλοί μήνες χωρίς να γίνουν οι απαραίτητοι καθαρισμοί στον δήμο Γλυφάδας.

Επικοινωνία, προπαγάνδα και μηδενικό αποτέλεσμα.

Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος και η μεγαλύτερη περιβαλλοντική δράση που μπορεί να γίνει είναι η απομάκρυνση του επιτελικού χάους της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας, δίπλα στον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εθελοντές που έδωσαν τη μάχη μαζί με τα στελέχη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έκαναν το καθήκον τους.

Έπρεπε από τον Μάιο και νωρίτερα να έχουν γίνει ενέργειες για την πυροπροσταία. Ελπίζουμε οι απαραίτητες δράσεις να μην γίνουν μετά από ένα μήνα από το υπερταμείο, με απευθείας αναθέσεις.

Πρέπει να σταματήσουν να αξιοποιούν την κλιματική κρίση για να κάνουν δουλίτσες.

Δυστυχώς, έχουμε μία κυβέρνηση η οποία δεν έχει κανέναν σοβαρό προγραμματισμό και έχει αφήσει και το περιβάλλον και την πολιτική προστασία στο έλεος των συμφερόντων.

Μετά την ενημέρωση, τα μέλη του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συζήτησαν με τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter