Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Δούκα: Η Αθήνα έχει πολλές δυνατότητες και σπουδαίο μέλλον (Photos)

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Δούκα: Η Αθήνα έχει πολλές δυνατότητες και σπουδαίο μέλλον (Photos)

Τις προτάσεις του για μια πράσινη και λειτουργική για τους κατοίκους της Αθήνα παρουσίασε στην πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων και καθηγητής ΕΜΠ Χάρης Δούκας. Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό Μέγαρο το πρωί της Τρίτης (14 Νοεμβρίου 2023).

Ενόψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του, την 1η Ιανουαρίου 2024, ο Χάρης Δούκας, έκανε μια συνοπτική περιγραφή του σχεδίου για την Αθήνα, το οποίο κατάρτισε η δημοτική του παράταξη με ομάδα ειδικών.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που μας δίνετε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας για μία πράσινη, καθαρή και δημιουργική Αθήνα. Βεβαίως, είμαστε σε περίοδο κλιματικής κρίσης και αναζητούμε νέες πολιτικές με εφαρμογή στις πόλεις για να προστατεύσουμε την ανθρώπινη ζωή», ανέφερε απευθυνόμενος προς την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Και συμπλήρωσε: «Με πολλή δουλειά και με συνεργασία θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Αθήνα έχει πολλές δυνατότητες και σπουδαίο μέλλον. Με μικρά αλλά στέρεα βήματα μπορούμε να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στις ζωές των πολιτών».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter