Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Στρατιωτικών

Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Στρατιωτικών
Πηγή: ΠΟΕΣ

Συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, και της ηγεσίας της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, με την συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί στην καθημερινότητά τους.

«Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και περιστράφηκε γύρω από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί στην καθημερινότητά τους, επί των οποίων παραδόθηκε ενημερωτικό υπόμνημα με πλήθος προτάσεων της Ομοσπονδίας μας για σειρά από θέματα που απασχολούν τις/ους στρατιωτικούς», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.Σ.:

Η Ομοσπονδία μας είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι σήμερα, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά, συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Αλέξη Τσίπρα, και αντιπροσωπεία του ΔΣ της Π.Ο.Ε.Σ. αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο, Ανθυπασπιστή (ΠΖ) Χρήστο Μαρινέλη και το μέλος του ΔΣ Ανθυπασπιστή (ΠΖ) Γεώργιο Σταυροθεόδωρο. Στη συνάντηση συμμετείχε μεταξύ άλλων και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καστοριάς, κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και περιστράφηκε γύρω από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί στην καθημερινότητά τους, επί των οποίων παραδόθηκε ενημερωτικό υπόμνημα με πλήθος προτάσεων της Ομοσπονδίας μας για σειρά από θέματα που απασχολούν τις/ους στρατιωτικούς (ενδεικτικά: αποστρατείες ΕΠΟΠ λόγω ηλικιακών ορίων, μισθολογικές και σταδιοδρομικές αποκαταστάσεις αδικιών (Αξιωματικών ΑΣΣΥ και ΕΜΘ), εξορθολογισμός οικονομικών αποζημιώσεων, καταβολή αποζημίωσης νυκτερινής εργασίας, επίδομα παραμεθορίου κλπ).

Ο κ.Τσίπρας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους προβληματισμούς των στρατιωτικών, υπενθυμίζοντας ότι  όλες οι τελευταίες παροχές προς το προσωπικό των ΕΔ είχαν γίνει το διάστημα 2015-19 επί πρωθυπουργίας του, κάτι που φυσικά θυμούνται όλες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στρατιωτικοί. Δεσμεύθηκε δε, ότι προτίθεται να αποκαταστήσει τις αδικίες που έχουν υποστεί, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την προσφορά των ΕΔ στην Πατρίδα μας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter