Συνάντηση Τσίπρα με τις Οικογένειες Ουράνιο Τόξο – Το ιδιαίτερο δώρο που δέχθηκε

Συνάντηση Τσίπρα με τις Οικογένειες Ουράνιο Τόξο – Το ιδιαίτερο δώρο που δέχθηκε
Πηγή: Facebook

Στη δράση που πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας οι Οικογένειες Ουράνιο Τόξο βρέθηκε το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την σημερινή Διεθνή Ημέρα κατά της Ομοφοβίας και Τρανσφοβίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συνομίλησε με τα μέλη της οργάνωσης σχετικά με τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Μάλιστα δέχτηκε και ένα διαφορετικό δώρο, ένα σκουλήκι που τρώει την ομοφοβία όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.

Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στοέργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης, το δικαίωμα αναδοχής για τα ομόφυλα ζευγάρια και τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας: «Φέραμε το σύμφωνο συμβίωσης, σειρά έχει ο γάμος για όλα τα άτομα»

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι είναι άμεση προτεραιότητα και δεσμεύτηκε ότι η επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα νομοθετήσει την ισότητα στον γάμο για όλους και το δικαίωμα τεκνοθεσίας και ελεύθερη πρόσβαση στις μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ανεξάρτητα από φύλο, σεξουαλικό προσανατολισμό και ταυτότητα φύλου. Δεσμεύσεις που όπως και ο ίδιος τόνισε εντάχθηκαν άλλωστε και στην πολιτική απόφαση του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter