Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Συναρπαστικές ιπποδρομίες και «δυνατές» συμμετοχές σήμερα στο Μαρκόπουλο – Επιστρέφουν οι θριαμβευτές του 71ου Ντέρμπι ΟΠΑΠ και του Winter Challenge

Έξι κούρσες με δυνατές συμμετοχές περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των ελληνικών ιπποδρομιών, με ώρα έναρξης στις 18:30, υπό τον «νυχτερινό ουρανό» στο Μαρκόπουλο.

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην ιπποδρομία των 1.200 μέτρων για το τρόπαιο «Ένταξης της Ελλάδας στο Blue book», με έπαθλο 9.250 ευρώ. Εκεί θα αναμετρηθούν οι νικητές του Winter Challenge 2016, 3ετών και 4ετών ίππων, ΡΟΓΙΑΛ ΜΑΧΟΓΚΑΝΥ, που επιστρέφει στο Μαρκόπουλο μετά από καιρό, και ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ, ο οποίος συμμετείχε πρόσφατα σε ιπποδρομίες στη Γαλλία. Θα βρουν αντιμέτωπους τον ΑΤΡΕΓΙΟΥ, που έρχεται από διάκριση στην 3η θέση στα 1.575 μέτρα, καθώς και τον 3ετή ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΓΚΤΟΥΜΗ, τον θριαμβευτή του εφετινού 71ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ.

Γνωστά «ονόματα» από το Ντέρμπι θα τρέξουν και στο «Έπαθλο Ζεφύρου». Ανάμεσα στα δέκα άλογα που θα διαγωνιστούν στη συγκεκριμένη κούρσα θα βρίσκονται οι 3ετείς ΔΑΝΑΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ και ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερης ηλικίας αντιπάλους. Ανάμεσά τους ο πρόσφατος νικητής του τροπαίου “Tattersalls Silver Cup” ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ, ο αήττητος ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ, καθώς και ο άρτι αφιχθείς από το Ηνωμένο Βασίλειο ΚΑΖΜΕΡ, με δύο νίκες στις αποσκευές του.

Η μεγαλύτερη σε απόσταση κούρσα της βραδιάς, το «Έπαθλο Νότου» στα 1.800 μέτρα, απαιτεί την ίδια ταχύτητα, αντοχή και δύναμη με το Legion Run που θα διεξαχθεί στο στίβο του Μαρκόπουλου την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Στη γραμμή της εκκίνησης θα παραταχθούν, μεταξύ άλλων, οι ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ, ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ και ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ.

Ο διακεκριμένος Βρετανικός οίκος δημοπρασιών καθαρόαιμων Goffs UK, προσφέρει και σήμερα κίνητρα στους Έλληνες ιδιοκτήτες και συγκεκριμένα στον ιδιοκτήτη του νικητή ίππου της ιπποδρομίας για 2ετείς & 3ετείς μέδεν, που θα διεξαχθεί στα 1.000 μέτρα (στο 2ο φώτο-φίνις).

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.