Συναρπαστική πρεμιέρα στη Super League: Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 3-3

Συναρπαστική πρεμιέρα στη Super League: Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 3-3

Το ποδαρικό στο Πανθεσσαλικό στο ματς που άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2022-23 ήταν κάτι περισδότερο απο συναρπαστικό. Ηταν ματς διαφήμιση, με τον Βόλο και τον Αστέρα να προσφέρουν χορταστικό θέαμα και να μοιράζονται στη τελευταία φάση, γκολ και βαθμούς (3-3)….

Ο Αστέρας είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς με το πλασέ του Ριέρα στο κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν. Εμφανώς καλύτεροι οι Αρκάδες συνέχισαν να πιέζουν και στο 28′ με τον Μπενίτο από ασίστ του Μπερτόλιο άνοιξαν το σκορ. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR που κατακύρωσε το γκολ (0-1).

Ο Βόλος αντέδρασε άμεσα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 33′ με τον πρώτο του σκόρερ τον Φαν Βέερτ με κεφαλιά από σέντρα του Αλχο (1-1). Το ματς έγινε σκληρό στη συνέχεια με πολλά νεύρα απο τις δυο ομάδες και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο ρέφερι έδειξε τέσσερις κίτρινες κάρτες…

Στο β’ μέρος  το σκηνικό άλλαξε και ο Βόλος ήταν αυτός που κυριάρχησε στο ματς. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να φτάσει στην ανατροπή στο 55′ με σουτ του Πάολο Φερνάντες (2-1). Και 10 λεπτά μετά (65′) οι γηπεδούχοι έκαναν και το 3-1 με έξοχο γκολ του Ντέλετιτς. Δεν χάρηκαν πολύ όμως γιατί τρία λεπτά αργότερα, ο Τιλίκα με κεφαλιά μείωσε σε 3-2 και έβαλε πάλι φωτιά στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και δικαιώθηκαν στη τελευταία φάση του ματς με τον Μπαράλες στο 98′ να διαμορφώνει το τελικό 3-3…

Ο διαιτητής Περράκης “κιτρίνισε” τους Ματίγια, Γκαρντάφσκι, Μπερτόλιο, Σιελή, Μουνάφο, Εσκοβάλ, Κλέιμαν.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Αλχο (82′ Τάχατος), Σιελής, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια (56′ Ουεαντρόγκο), Π. Φερνάντες (88′ Τσέλιος), Β. Φερνάντες, Ντέλετιτς (82′ Ουές), Φαν Βέερτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Παπαδόπουλος,  Καρμόνα, Καστάνιο, Ατιένθα,  Αλβαρες, Μουνάφο (71′ Σονί), Στάνκο, Μπερτόλιο, Γκαρντάφσκι (61′ Σίτο, 79′ Γκαρθία), Ριέρα (46′ Τιλίκα), Μπενίτο (61′ Μπαράλες).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter