Συναυλία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό – Κουτσούμπας: «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»

Συναυλία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό – Κουτσούμπας: «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
EUROKINISSI

Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη οργάνωσε η ΚΝΕ με σύνθημα «Στη Γάζα το τραγούδι έγινε κραυγή – Ενώνουμε τις φωνές μας για κάθε νεκρό παιδί».

«Ενώνουμε τη φωνή μας με τον λαό όλης της Ελλάδας, με τους λαούς και τη νεολαία όλης της Ευρώπης, όλου του κόσμου. Βροντοφωνάζουμε “Λευτεριά στην Παλαιστίνη”! Να σταματήσει εδώ και τώρα το μακελειό του πολέμου, η επίθεση του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ που στοχεύει αμάχους, παιδιά, γυναικόπαιδα στη Γάζα και σε όλα τα παλαιστινιακά εδάφη. Εδώ και τώρα να σταματήσει η κατοχή, να υπάρξει ελεύθερο, ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος. Αυτή είναι η επιταγή όλων των λαών», δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στο κατάμεστο γήπεδο Σπόρτινγκ.

Στη συναυλία, συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι καλλιτέχνες: Φοίβος Δεληβοριάς, «Εισβολέας» Full Band, Δημήτρης Μητσοτάκης, Νατάσσα Μποφίλιου, Δημήτρης Μυστακίδης, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Μπάμπης Στόκας, «Το Σφάλμα» Full Band, «Υπεραστικοί», Νεφέλη Φασούλη, Tiny Jackal & The Yellow Mary.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, μιλώντας για τη συμμετοχή της στη συναυλία της ΚΝΕ ανέφερε: «Τέλος στη γενοκτονία, ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος, πάντα με την πλευρά της ειρήνης, πάντα με την πλευρά του ανθρώπου…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter