Συνδιάσκεψη Πράσινων στη Θεσσαλονίκη

Προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της ενωτικής Πρωτοβουλίας των Πράσινων, πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στο «Οικόπολις».

Οι Πράσινοι ετοιμάζουν τις θέσεις και το οργανωτικό τους ενόψει του συνεδρίου τους στις 21-22 Μάρτη 2020, σε μια χρονιά εξελίξεων για το πράσινο κίνημα, όπως εκτιμούν.

Θα υπάρξουν σύντομες εισηγήσεις και διαβούλευση για θέματα που βρίσκονται στην καρδιά της πράσινης ατζέντας, ώστε να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα εναλλακτικής διακυβέρνησης που εκπονείτε, από:

· Αλέκος Γεωργόπουλος, καθηγητής ΑΠΘ (Οι πράσινες αρχές)

· Έφη Δόδουρα, πρόεδρος Φιλοζωικού σωμ. «Άργος» (Προστασία Ζώων)

· Ελεονώρα Ζώτου, τ. νομαρχιακή σύμβουλος (Δικαιώματα)

· Ελένη Καρασαββίδου, πανεπιστημιακός (Πολιτισμός, Γυναίκες)

· Θανάσης Μακρής, τ. περιφερειακός σύμβουλος (Αειφορία-ανάπτυξη)

· Κώστας Ξενόπουλος, βιοκαλλιεργητής (Γεωργία)

· Μιχάλης Παναγιωτίδης, τ. δημοτικός σύμβουλος (Αυτοδιοίκηση)

· Δημήτρης Παπαϊωάννου, νομικός (Πρόσφυγες, μετανάστες)

· Μιχάλης Τρεμόπουλος, δημοτικός σύμβουλος (Μεταφορές)

· Οδυσσέας Χιλιτίδης, εκπαιδευτικός (Καταστατικό)

Μια σειρά από δραστηριότητες θα προετοιμάσουν την ίδρυση του νέου, ενωτικού, ανεξάρτητου Πράσινου κόμματος. Έτσι, ήδη έχει γίνει στις 22 Φεβρουαρίου συνδιάσκεψη στην Αθήνα και θα ακολουθήσουν αντίστοιχες συνδιασκέψεις και εκδηλώσεις και σε άλλες πόλεις της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.