Συνδικαλιστές με αριστερό πρόσημο στα ψηφοδέλτια του ΜέΡΑ25

Συνδικαλιστές με αριστερό πρόσημο στα ψηφοδέλτια του ΜέΡΑ25

Δυο προσωπικότητες από το χώρο του συνδικαλισμού, με έντονη δράση για τα εργασιακά δικαιώματα στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα συντάσσονται με το ΜέΡΑ25.

Στο ψηφοδέλτιο της Β’ Πειραιά θα είναι υποψήφιος ο Βασίλης Στύλος, διανομέας, ιδρυτικό μέλος του σωματείου εργαζομένων της efood, ενώ στο ψηφοδέλτιο της Β3 Νότιας Αθήνας θα είναι υποψήφιος ο Μάριος Κρητικός, πολιτικός μηχανικός του που μεταξύ άλλων ήταν μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και μετείχε εκ μέρους του Μετώπου Ταξικής Ανατροπής (ΜΕΤΑ) στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.

Το ΜέΡΑ25 τους υποδέχτηκε ως ανθρώπους που πρωτοπορούν στους συλλογικούς αγώνες των εργαζομένων. Με την παρουσία του Βασίλη Στύλου σηματοδοτείται η αγωνιστική δράση σε ένα σωματείο (e-food), που, όπως σημειώνει το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, «αντιστέκεται στην τεχνοφεουδαρχία και εμπνέει το πρεκαριάτο». Παράλληλα, στο πρόσωπο του Μάριου Κρητικού σκιαγραφείται, σύμφωνα με το ΜέΡΑ25, «ο σπουδαίος του ρόλος στην υπεράσπιση της αξιοπρέπειας των εργαζομένων στο δημόσιο και στη διασφάλιση της προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών του δημοσίου προς τους πολίτες».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter