«Συνδικάτα, κινητοποίηση και προοδευτική πολιτική»

«Συνδικάτα, κινητοποίηση και προοδευτική πολιτική»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Συνδικάτα, κινητοποίηση και προοδευτική πολιτική», διοργανώνει, την ερχόμενη Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 7.30μμ, το Δίκτυο για τη Δημοκρατική Μεταρρύθμιση του Κράτους – Via Publica.

Ο Λευτέρης Κρέτσος, πρ. Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Λέκτορας Εργασιακών Σχέσεων στο Brunel University London, ο Γιώργος Γώγος, Οργανωτικός Γραμματέας ΕΚΠ, ο Γιώργος Γαβρίλης, π. Αναπληρωτής Πρόεδρος ΓΣΕΕ και π. Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, η Σταυρούλα Παπαδημητρίου, μέλος ΓΣ της ΑΔΕΔΥ και Επιθεωρήτρια Εργασίας, ο Ηλίας Γκιουλάκης, πρόεδρος ΕΚΑ, ο Κώστας Γενιδούνιας, πρόεδρος Συνδικάτου Μηχανοδηγών ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ο Θέμης Γρηγοριάδης, μέλος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας συζητούν, με συντονιστή τον Γιώργο Πετρόπουλο -μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ, για τα συνδικάτα, τη συλλογική δράση και την αντιπροσώπευση των εργαζομένων.

Κεντρικό ερώτημα είναι πως ο κόσμος της εργασίας που ζει πλέον σε μαζική κλίμακα εξατομικευμένος, μέσα σε συνθήκες επισφάλειας και μειούμενων εισοδημάτων, μπορεί να ξαναφτιάξει τις δικές του κοινότητες αντιπροσώπευσης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από τη σελίδα facebook: Δίκτυο για τη Δημοκρατική Μεταρρύθμιση του Κράτους – Via Publica (https://www.facebook.com/ViaPublica2020/)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter