Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο των ΕΛΤΑ

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο των ΕΛΤΑ

Στο Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου των ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας.

Η Διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων, υλοποιεί τον επιχειρησιακό της σχεδιασμό οργανωμένα και μεθοδικά, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Βασική δράση του σχεδιασμού είναι ο νέος τρόπος εκτελωνισμού δεμάτων και μικροδεμάτων που διακινούνται μέσω των ΕΛΤΑ από και προς το εξωτερικό, με στόχο την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, την υποστήριξη των εξαγωγικών πρωτοβουλιών μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας.

Για την πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση επί της νέας παραγωγικής διαδικασίας και με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών, η Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ των ΕΛΤΑ επέλεξαν τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αεροπορικού Ταχυδρομείου της εταιρίας στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για την πραγματοποίηση συνεδρίασης.

Έτσι, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και το Γραφείο Εκτελωνισμού Ταχυδρομικών Αντικειμένων Τελωνείου Αερολιμένος «Ελ. Βενιζέλος» και να ενημερωθούν επί τόπου σχετικά με τις νέες τελωνειακές διαδικασίες για τον εκτελωνισμό των ταχυδρομικών αντικειμένων που εφαρμόζονται έπειτα από Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων Υπουργών Οικονομικών και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Ελληνικών Ταχυδρομείων έδωσε κατευθύνσεις για την βελτιστοποίηση των διαδικασιών και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter