Συστάσεις από τα μέλη της Κ.Ο.

Συνεδρίαση και παρασκήνιο για την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ: «Μαύρο πρόβατο» ο Δημήτρης Καμμένος

Σε πηγή προβλημάτων μετατρέπεται ο Δημήτρης Καμμένος για τους ΑΝΕΛ, με τον βουλευτή Β' Πειραιά να δέχεται συστάσεις από μέλη της Κ.Ο. αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος προκειμένου να ρίξει τους τόνους και να μην προκαλεί ενδοκυβερνητικές τριβές.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στο επίκεντρο της κοινής συνεδρίασης της Κ.Ο. με την Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ τέθηκαν για περίπου δύο ώρες οι συνεχείς εμπρηστικές τοποθετήσεις του Δ. Καμμένου το τελευταίο διάστημα με αφορμή το Μακεδονικό. Αρκετά μέλη της Κ.Ο. του κόμματος αλλά και ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος του συνέστησαν να ρίξει τους τόνους και να μην προβαίνει σε προκλητικές δηλώσεις που ταράζουν την ενδοκυβερνητική ισορροπία. Αποφασίστηκε, επίσης, ότι αυτοί που θα σηκώσουν το επικοινωνιακό βάρος του Μακεδονικού θα είναι αποκλειστικά ο Πάνος Καμμένος και η εκπρόσωπος του κόμματος, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Πηγές από το περιβάλλον του Δ. Καμμένου αν και προσπάθησαν να παρουσιάσουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα για τα όσα διημείφθησαν στην κοινή συνεδρίαση, εν τέλει μάλλον το αντίθετο κατάφεραν. Ειδικότερα, ανέφεραν πως τον βουλευτή στήριξαν μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, με αυτό να σημαίνει αυτομάτως πως τα μέλη της Κ.Ο. αλλά και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ του ζήτησαν να σταματήσει να τραβά το σχοινί. Μάλιστα, από το περιβάλλον του Δ. Καμμένου υποστηρίζεται ότι «κάποιος πρέπει να απαντά στις προκλήσεις», εννοώντας τις δηλώσεις μελών ΣΥΡΙΖΑ, και ότι πρέπει να γίνει ανάλογο «μασάζ» στους βουλευτές του κυβερνητικού εταίρου.

Ως προς το ονοματολογικό, αυτό που φαίνεται να αποτελεί κοινή πεποίθηση στους ΑΝΕΛ είναι ότι δεν θα προκύψει οριστική λύση πριν από τη σύγκληση της συνόδου του ΝΑΤΟ, καθώς οι Σκοπιανοί -κατά τις πληροφορίες- δεν προλαβαίνουν να προβούν στις ανάλογες συνταγματικές τροποποιήσεις, αίροντας τις αλυτρωτικές θέσεις. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.