Συνεδριάζει εκ νέου η Επιτροπή Εξοπλιστικών τη Δευτέρα για τα F-16

Αναβάλλεται -κατά τα φαινόμενα- η ονομαστική ψηφοφορία της Δευτέρας στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σύμβαση με την αμερικανική κυβέρνηση και την Lockheed Martin αναφορικά με την αναβάθμιση των F-16.

Σε ορισμό νέας συνεδρίασης της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής οδήγησε η σημερινή αντίστοιχη διαδικασία, γεγονός που ενδεχομένως να σημαίνει και την αναβολή της ονομαστικής ψηφοφορίας που είχε οριστεί για την ίδια μέρα σε σχέση με την τροπολογία που αφορά τη σύμβαση για τα F-16.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής η ΝΔ επέλεξε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση της Επιτροπής παρά του ότι αυτή ορίστηκε μετά και από δικά της επίμονα αιτήματα, όπως επίσης μετά από αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ορίστηκε η ονομαστική ψηφοφορία.

Να σημειωθεί ότι από την πλευρά της ΔΗΣΥ κατατέθηκε στη συνεδρίαση το αίτημα να παρθεί πίσω η τροπολογία και η σύμβαση να κατατεθεί με τη μορφή κατεπείγοντος νομοσχεδίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.