Συνεδριάζει η ΑΔΑΕ για τη γνωμοδότηση Ντογιάκου

Συνεδριάζει η ΑΔΑΕ για τη γνωμοδότηση Ντογιάκου

Συνεδριάζει σήμερα, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών. Πρόκειται για μία διαδικασία η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά την αντισυνταγματική γνωμοδότηση του Ισίδωρου Ντογιάκου, η οποία προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στον νομικό και πολιτικό κόσμο. Ως εκ τούτου θα αποτελέσει το μοναδικό θέμα της συνεδρίασης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Δ.Σ της ΑΔΑΕ θα συνταχθεί με την άποψη του Χρήστου Ράμμου, προέδρου της Αρχής, την ώρα που νομικοί κύκλοι σημειώνουν ότι τα μέλη της Αρχής δεν θα πρέπει να ανησυχούν για τις απειλές Ντογιάκου περί «ποινών κάθειρξης» στους μη συμμορφωθέντες, σύμφωνα με την «Αυγή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την γνωμοδότηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έχουν τοποθετηθεί χαρακτηριστικά 16 κορυφαίοι Συνταγματολόγοι της χώρας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αττικής και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίασης της ΑΔΑΕ, την ελεγκτική αρμοδιότητα της οποίας κατοχυρώνει και προστατεύει το Σύνταγμα, αλλά υποβαθμίζεται από τον Ντογιάκο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter