Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο με επίκεντρο το νέο πτωχευτικό κώδικα

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο με επίκεντρο το νέο πτωχευτικό κώδικα

Ξεκίνησε, στις 11:00 υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Υπουργικό Συμβούλιο.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα γίνει παρουσίαση σειράς σημαντικών νομοθετικών πρωτοβουλιών από το υπουργείο Οικονομικών, αλλά και εισηγήσεις για πολλά σημαντικά θέματα και άλλων υπουργείων με με κορυφαίο τον νέο πτωχευτικό κώδικα.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, τα υπόλοιπα θέματα της συνεδρίασης είναι οι εγκρίσεις του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης και του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων, η ενσωμάτωση της «νέας γενιάς» Οδηγιών για τα απόβλητα, κατασκευή νέου και την αναβάθμιση – επισκευή υφιστάμενου τεχνητού εμποδίου και συνοδών έργων κατά μήκος της οριογραμμής της ελληνοτουρκικής μεθορίου στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, το νέο πλαίσιο επιλογής διοικήσεων δημοσίου τομέα, η επιλογή Αντιπροέδρου Συμβουλίου της Επικρατείας, ο καθορισμός της θητείας των μελών του Συμβουλίου Διοίκησης της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και οι βασικοί άξονες για την αναμόρφωση του ν. 2190/1994.

Τις σχετικές εισηγήσεις θα κάνουν οι αρμόδιοι υπουργοί Χρήστος Σταϊκούρας, Κωστής Χατζηδάκης, Γιώργος Γεραπετρίτης, Τάκης Θεοδωρικάκος, Άδωνις Γεωργιάδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Κώστας Τσιάρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter