Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Η Φώφη έριξε το γάντι στους διαφωνούντες – «Μηδενική ανοχή» σε εσωστρέφεια και υπονομεύσεις

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Η Φώφη έριξε το γάντι στους διαφωνούντες – «Μηδενική ανοχή» σε εσωστρέφεια και υπονομεύσεις

Αυστηρό μήνυμα με τη φράση «η περίοδος της εσωστρέφειας τελειώνει οριστικά» έστειλε προς τα στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Κατά την ομιλία της στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθάρισε, «μια και καλή», όπως είπε χαρακτηριστικά, ότι «από την Δευτέρα θα έχουμε μηδενική ανοχή σε εσωστρέφεια και υπονομεύσεις». 

Σημείωσε δηκτικά ότι «τόσο καιρό δεν άκουσα έναν δομημένο αντίλογο. Δεν είδα να έρθει μια εισήγηση για κάποιο σημαντικό ζήτημα(…)». Κάλεσε να μην κρύβονται οι διαφωνούντες πίσω από διαδικαστικά προσχήματα. « Όποιος διαφωνεί με τις πολιτικές επιλογές μας, ας το πει ευθέως», είπε. Μάλιστα αναφέρθηκε σε προσωπικές φιλοδοξίες και έριξε το γάντι σε όσους θέλουν να θέσουν ζήτημα ηγεσίας, να το κάνουν στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής που θα γίνει το 2021, για να προσθέσει «θα είμαι εκεί, θα τον περιμένω» .

Τόνισε χαρακτηριστικά: « Όποιος δεν πιστεύει ότι πρέπει να σταματήσει ο ετεροπροσδιορισμός να βγει να μιλήσει. Όποιος πιστεύει ότι το Κίνημα Αλλαγής πρέπει να τραβήξει άλλη πορεία , όχι αυτόνομη, ας το πει ευθέως». Μάλιστα, κάλεσε όποιον θέλει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ να το πει. Και πρόσθεσε: «Και όποιος έχει θεμιτές φιλοδοξίες και θέλει να βάλει υποψηφιότητα , το συνέδριο μας θα γίνει το 2021, θα είμαι εκεί, θα τον περιμένω» .  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter