Συνελήφθη ένας από τους τρεις δραπέτες της Αργυρούπολης

Συνελήφθη ένας από τους τρεις δραπέτες της Αργυρούπολης

Μετά από συντονισμένη και μεγάλης κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Κορωπί ο ένας από τους τρεις δραπέτες του Αστυνομικού Τμήματος Αργυρούπολης. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δύο. 

Υπενθυμίζεται, ότι κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των 5 μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές των Βορείων και Νοτίων Προαστίων της Αττικής με την μέθοδο της αναρρίχησης.

Πρόκειται για τους τρεις Αλβανούς δραπέτες και τους δύο συνεργούς τους. Μαζί είχαν διαπράξει πάνω από 70 διαρρήξεις με λεία 400.000 ευρώ και έκαναν μεγάλη ζωή με ταξίδια στα κοσμοπολίτικα νησιά των Κυκλάδων και κυκλοφορούσαν με ακριβές μηχανές και αυτοκίνητα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, χρονικής διάρκειας μέχρι την 19-12-2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στην διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9690800 της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter