Ο Ράιαν Γκιγκς κατηγορείται για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Ο Ράιαν Γκιγκς κατηγορείται για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

O πρώην μεγάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν προπονητής της Εθνικής Ουαλίας, Ράιαν Γκιγκς συνελήφθη από την Αστυνομία επειδή κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε την σύντροφο του…

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, η σύντροφός του, Κέιτ Γκρέβιλ, μετά τον ξυλοδαρμό της, κάλεσε την αστυνομία που προχώρησε στην σύλληψη του Γκιγκς, ο οποίος αρκετή ώρα μετά, αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε τη σχετική εγγύηση.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας «κληθήκαμε λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Μια γυναίκα ηλικίας 30 ετών ήταν ελαφρά τραυματισμένη. Συλλάβαμε έναν 46χρονο για επίθεση». Η γυναίκα, όπως επιβεβαίωσε αναφορά της αστυνομίας, είχε μώλωπες αλλά δεν χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.

Η σχέση του πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γκρεβίλ είναι ταραχώδης καθώς από το 2017 άλλοτε είναι μαζί και άλλοτε χώρια.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2013 όταν η Γκρεβίλ ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του Hotel Football, συνιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Γκιγκς.

Η Ομοσπονδία της Ουαλίας ανέφερε πως είναι ενήμερη για τα γεγονότα αλλά δεν θα κάνει κάποιο σχόλιο ενώ η προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη, συνέντευξη Τύπου του Γκιγκς για τα ματς με ΗΠΑ, Ιρλανδία και Φινλανδία αναβλήθηκε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter