Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα ο Δημήτρης Λιγνάδης με εισαγγελική εντολή. Οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου και κρατείται.

Νωρίτερα είχε ξαναπάει στη ΓΑΔΑ με το δικηγόρο του για να διαπιστώσει αν υπάρχει  ένταλμα σε βάρος του. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα  οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή .

Η δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του γνωστού ηθοποιού αφορά δύο περιπτώσεις βιασμού εκ των οποίων η μία είναι εκείνη που καταγγέλθηκε με την χθεσινή μήνυση από 25χρονο αλλοδαπό. 

Η δικογραφία διαβιβάστηκε αμέσως στην ανακρίτρια η οποία συμφώνησε για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης , ενώπιον της οποίας θα οδηγηθεί για την απολογία του.

Από το Υπουργείο Δικαιοσύνης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«H Δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο. Είμαστε βέβαιοι ότι οι δικαστικές αρχές θα κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να έρθουν όλα στο φως σε αυτή την πολύ σκοτεινή υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η χώρα έχει κράτος Δικαίου και η κυβέρνηση θα συνδράμει, με όποιο τρόπο της ζητηθεί, θέτοντας στη διάθεση των δικαστικών αρχών τις υπηρεσίες της. Υποθέσεις τέτοιου είδους δεν έχουν κομματικό χρώμα. Είναι καθήκον όλων των πολιτικών δυνάμεων να συνεργαστούν, ώστε να αντιμετωπιστούν νοσηρά φαινόμενα, όπως αυτά που καταγγέλλονται. Είναι ευθύνη και καθήκον μας απέναντι στα θύματα. Η σιωπή που επικρατούσε για τόσα χρόνια έσπασε. Ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter