Συνελήφθη ο λαθροθήρας με το τζετ σκι που πυροβόλησε κατά οικολόγων στο Εθνικό Πάρκο Κοτυχίου – Στροφυλιάς (Photo)

Συνελήφθη ο λαθροθήρας με το τζετ σκι που πυροβόλησε κατά οικολόγων στο Εθνικό Πάρκο Κοτυχίου – Στροφυλιάς (Photo)

Φωτογραφία του λαθροθήρα με το τζετ σκι που πυροβόλησε τον ίδιον και τρία ακόμη άτομα έδωσε πριν από λίγο στην δημοσιότητα ο Κυριάκος Γαλάνης , Σμήναρχος εν αποστρατεία και μέλος της ΟΙΚΙΠΑ , θύμα της δολοφονικής επίθεση του λαθροθήρα , στην λιμνοθάλασσα του Πρόκοπου , εντός του Εθνικού Πάρκου Κοτυχίου – Στροφυλιάς, που αποκάλυψε χθες το www.apokalypseis.com.

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο κ. Γαλάνης αποκαλύπτει ότι ο λαθροθρήρας έχει συλληφθεί και οδηγηθεί στις δικαστικές Αρχές .

Οπως αναφέρει :

“ Αυτός είναι , ένα από τα μέλη της συμμορίας που οργανώνει τα «κλεισίματα» στο Εθνικό Πάρκο Κοτυχίου-Στροφυλιάς, και που μας έκανε φιγούρες κι επίδειξη θράσους σκοτώνοντας μπροστά μας τα πουλιά, ακολουθώντας το δόγμα «ότι κινείται εκτελείται» -και συνέχισε και μπροστά σε αστυνομικούς… Έλα όμως που έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και τον αναγνώρισα….. Το θρασίμι αυτό που μας πυροβόλησε είναι τώρα στον εισαγγελέα, στην Πάτρα, για απολογία…”

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ 

«Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοχρησία και παράνομη θύρα.

Πιο συγκεκριμένα, στις 26-12-2019 το απόγευμα, στην Λιμνοθάλασσα Προκοπού Καλογριάς, της Δυτικής Αχαΐας, ο 33χρονος επιβαίνοντας σε τζετ σκι πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, εναντίον τεσσάρων ημεδαπών, που βρίσκονταν στο σημείο, προκειμένου να εντοπίσουν λαθροκυνηγούς πτηνών.

Μετά τον πυροβολισμό ο δράστης διέφυγε με το τζετ σκι, ενώ δεν δηλώθηκε στους αστυνομικούς τραυματισμός από τους τέσσερις παθόντες. Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας εντόπισαν τον 33χρονο, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter