Συνελήφθη στην Αλβανία ο δεύτερος δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Συνελήφθη στην Αλβανία ο δεύτερος δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Στην Αλβανία συνελήφθη μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς o Αλεξάντερ Μάτα, o δεύτερος δολοφόνος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 32χρονος Αλεξάντερ Μάτα ο οποίος ήταν γνωστός και ως «Φτερωτός Μαραντόνα»  δέχτηκε αρχικά πυροβολισμούς από αστυνομικούς. Στη συνέχεια κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και για να διαπιστώσουν ότι επρόκειτο για τον καταζητούμενο.

Ο καταζητούμενος τραυματίστηκε και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο στα Τίρανα.

Οι ελληνικές αρχές, οι οποίες είχαν εκδώσει διεθνές ένταλμα για τη σύλληψή του, ενημερώθηκαν για το περιστατικό και περιμένουν να ταυτοποιηθεί και τυπικά πως πρόκειται για το δεύτερο δολοφόνο του Ζαφειρόπουλου. Πάντως, ο Μάτα αναμένεται να δικαστεί στην Αλβανία για τα αδικήματα που έχει διαπράξει και εκεί.

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέθετε η ΕΛΑΣ, ο Μάτα είχε διαφύγει στην πατρίδα του μετά από ληστεία που είχε κάνει σε δύο κοσμηματοπωλεία σε περιοχές της Αττικής αλλά και σε τράπεζα στη Μεσσηνία. Μάλιστα, σε ένα από τα σημειώματα που είχε αφήσει σε ληστεία παραδεχόταν την εμπλοκή του στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου αλλά ανέφερε ότι η ληστεία δεν έχει σχέση με τη δολοφονία του δικηγόρου. 

Ειδικότερα, το σημείωμα προς την ΕΛΑΣ έγραφε:

«Στην υπόθεση του κυρίου Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω, επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γίνονταν έτσι όπως έγινε, δεν τον ήξερα, μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες, αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα», ανέφερε ο δολοφόνος υπογράφοντας ως… «Φτερωτός Μαραντόνα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter