Συνελήφθη ξανά ο παιδεραστής από το Ρέθυμνο – Παραβίασε τους περιοριστικούς όρους

Συνελήφθη ξανά ο παιδεραστής από το Ρέθυμνο – Παραβίασε τους περιοριστικούς όρους

Συνελήφθη ξανά ο παιδεραστής του Ρεθύμνου, λίγες ημέρες αφότου αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Γρεβενών. 

Παρά το γεγονός πως έπρεπε να μείνει εντός του Δήμου Καλαμαριάς, εκείνος εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης και η σύλληψη του έγινε με εντολή του εισαγγελέα Γρεβενων.

Παρέμβαση εισαγγελέα

Σημειώνεται πως η υπόθεση της αποφυλάκισής του είχε προκαλέσει εισαγγελική έρευνα 

Συγκεκριμένα, παρενέβη ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας ο οποίος ζήτησε τη δικογραφία και το βούλευμα της αποφυλάκισης του, που είδε την έξοδο από τις φυλακές Γρεβενών μετά από οκτώ χρόνια και πέντε μήνες έκτισης ποινής, με τη συμπλήρωση δηλαδή των 2/5, προκειμένου να ελεγχθεί αν μπορεί να ασκηθεί ένδικο μέσο κατά του επίμαχου βουλεύματος.

Δείτε επίσης: Παρέμβαση του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου για παιδεραστία Νίκου Σειραγάκη

Υπενθυμίζεται ότι είχε καταδικαστεί τελεσίδικα σε συνολική ποινή φυλάκισης 402 χρόνων (εκτιτέα είναι τα 25 χρόνια) για κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης σε βάρος 36 παιδιών.

Μετά από οκτώ χρόνια και πέντε μήνες κράτησης αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Γρεβενών στις 22 Απριλίου καθώς με βάση τις ισχύουσες διατάξεις φέρεται πως είχε συμπληρώσει το όριο έκτισης των 2/5 της ποινής του, και με τα ανάλογα μεροκάματα, έχοντας παράλληλα επιδείξει καλή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της κράτησης του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter