Συνελήφθησαν δύο άτομα για την τραγωδία στο Έσεξ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για την τραγωδία στο Έσεξ

Η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα, οι οποίοι είναι οι δύο τελευταίοι ιδιοκτήτες του φορτηγού στο οποίο βρέθηκαν 39 νεκροί Κινέζοι μετανάστες.

Πλέον, οι αρχές έχουν στα χέρια τους τρία άτομα, τον οδηγό του φορτηγού, Μο Ρόμπινσον, έναν 38χρονο άνδρα και μία 39χρονη γυναίκα από το Ουόρινγκτον. Οι δύο τελευταίοι συλληφθέντες είναι οι τελευταίοι γνωστοί ιδιοκτήτες του φορτηγού στο οποίο άφησαν την τελευταία τους πνοή οι 39 Κινέζοι μετανάστες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail, οι δύο νέοι συλληφθέντες είχαν δηλώσει ότι είχαν πουλήσει την καμπίνα του φορτηγού σε ιρλανδική εταιρεία. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας του Έσεξ

«Προχωρήσαμε στην εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης στο Τσέσιρ στο πλαίσιο της έρευνας για τα 39 πτώματα που βρέθηκαν σε ρυμουλκούμενο φορτηγού στο Γκρέις. Ένας 38χρονος άνδρας και μια 38χρονη γυναίκα από το Γουόριγκτον συνελήφθησαν», 

«Ελπίζουμε ότι η Βρετανία θα επιβεβαιώσει τις ταυτότητες των νεκρών»

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας, τόνισε πως ελπίζει να είναι δυνατή η επιβεβαίωση της ταυτότητας των 39 νεκρών από τη Βρετανία. Μάλιστα, ζήτησε από τους Βρετανούς να τιμωρήσουν αυστηρά τους ενόχους. 

Προς το παρόν η βρετανική αστυνομία δεν έχει καταφέρει να επαληθεύσει την εθνικότητα των νεκρών, δήλωσε επίσης η εκπρόσωπος του υπουργείου Χουά Τσουνγίνγκ σε ενημέρωση των δημοσιογράφων στο Πεκίνο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter