Συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί για απόπειρα ανθρωποκτονίας γιου παράγοντα του Άρη

Συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί για απόπειρα ανθρωποκτονίας γιου παράγοντα του Άρη

Μετά από πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 22χρονου (γιου παράγοντα της ΠΑΕ Αρης) από τέσσερα νεαρά άτομα.

Συγκεκριμένα ταυτοποιήθηκαν τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 24, 22, 23 και 26 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της 12ης Ιουνίου 2018 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, οι τέσσερις φερόμενοι δράστες, ενεργώντας από κοινού ως ομάδα με διακριτούς ρόλους, επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας και με τη χρήση μαχαιριού σε βάρος του 22χρονου, κοντά στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του. Το θύμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter