Συνελήφθησαν τρία άτομα για την υπόθεση στοχοποίησης των τεσσάρων αθλητικών συντακτών μέσω αφισοκόλλησης

Συνελήφθησαν τρία άτομα για την υπόθεση στοχοποίησης των τεσσάρων αθλητικών συντακτών μέσω αφισοκόλλησης

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το dikografies.blogspot.com, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρία άτομα, που φέρονται ότι να είχαν εμπλοκή στην υπόθεση της στοχοποίησης τεσσάρων αθλητικών συντακτών κι ενός δικηγόρου μέσω αφισοκόλλησης σε κεντρικούς δρόμους του Πειραιά. Οι αφίσες που έφεραν τα πρόσωπα των πέντε είχαν και υβριστικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα, Έλληνες, 27, 23 και 22 ετών και βρέθηκαν σε αυτό, σύνεργα αφισοκόλλησης, πινέλα, κόλλα και 220 από τις επίμαχες αφίσες.

Ο εντοπισμός και η σύλληψη τους οφείλονται στην έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα Πειραιά Αλέξανδρου Σπηλιώτη, ο οποίος είχε δώσει παραγγελία, για προκαταρκτική εξέταση. Στο πλαίσιο της παραγγελίας του κ. Σπηλιώτη, με συντονισμένες ενέργειες του τμήματος Αθλητικής Βίας της Γ.Α.Δ.Α και της ομάδας ΔΙΑΣ, την περασμένη Τετάρτη (13/5) εντοπίστηκε ΙΧ αυτοκίνητο, στην περιοχή μεταξύ Αργυρούπολης – Ελληνικού, με τους τρεις επιβαίνοντες. Και οι τρεις συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα Αθλητικής Βίας, ενώ οι αφίσες κατασχέθηκαν. Στη συνέχεια όμως, αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς από μόνο του, το γεγονός της κατοχής των αφισών στο αυτοκίνητο τους, δεν συνιστά αυτόφωρο αδίκημα.

Ετσι ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Σπηλιώτης ανέθεσε στο τμήμα Αθλητικής Βίας, να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί, με ποιόν τρόπο οι τρεις συλληφθέντες συνδέονται με την υπόθεση της αφισοκόλλησης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter