Ανέλαβε την ευθύνη για την κοκαΐνη ο σύντροφος της πρώην παίκτριας ριάλιτι

Ανέλαβε την ευθύνη για την κοκαΐνη ο σύντροφος της πρώην παίκτριας ριάλιτι

Με σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνη συνελήφθησαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών γνωστό μοντέλο που συμμετείχε στο ριάλιτι Power of Love και ο σύντροφός της σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη μετά από έφοδο της αστυνομίας.

Στο σπίτι της 26χρονης βρέθηκαν πάνω από 7 κιλά και 827 γραμμάρια. κοκαΐνης, όπως επίσης ζυγαριές ακριβείας και περίπου πέντε χιλιάδες ευρώ.

Η νεαρή, που έχει ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία ενώ έχει και παρουσία σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές, φέρεται να είχε τα ναρκωτικά με τον σύντροφό της, ο οποίος συνελήφθη και αυτός.

Ο άνδρας μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. έφερε ισχυρή αντίσταση κατά τη σύλληψή του, καθώς επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Στο μοντέλο και στον σύντροφό του, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού, και κατ´ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ´ επάγγελμα.

Στον άνδρα ασκήθηκε επίσης δίωξη και για βία κατά υπαλλήλων για την αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Αργά το μεσημέρι οδηγήθηκαν στον ανακριτή, από όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Η υπόθεση έρχεται λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση του μοντέλου Αφροδίτης Μπάρμπα, στην κατοχή της οποίας είχαν βρεθεί 35 δόσεις κοκαϊνης.

Ο σύντροφος αναλαμβάνει την ευθύνη

Ο σύντροφος και συγκατηγορούμενος πλέον της 28χρονης ανέλαβε μέσω του συνηγόρου του την αποκλειστική ευθύνη για τα ευρήματα της αστυνομίας. Συγκεκριμένα μέσω του συνηγόρου του, Σταύρου Γεωργόπουλου υποστηρίζει ότι είναι τοξικομανής και δηλώνει κατηγορηματικά ότι η πρώην παίκτρια του reality Power Of Love δεν έχει καμία σχέση.

«Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεως του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενη του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που γνωρίζοντας το πρόβλημά του προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες» υποστήριξε ο κ. Γεωργόπουλος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων

ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ

Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

δίκυκλη μοτοσυκλέτα

-3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter