«Συνέλθετε επιτέλους κύριε Μητσοτάκη» προειδοποιούν οι ακροδεξιοί της ΝΔ

«Συνέλθετε επιτέλους κύριε Μητσοτάκη» προειδοποιούν οι ακροδεξιοί της ΝΔ

Καζάνι που βράζει είναι η Νέα Δημοκρατία, άσχετα αν η εικόνα αυτή δεν περνά στα ΜΜΕ τα οποία προσπαθούν να την ωραιοποιήσουν.

Οι συνεχείς αστοχίες αλλά και μια σειρά χειρισμών στα εθνικά θέματα έχουν ανεβάσει στα κάγκελα τους ακροδεξιούς εντός του κόμματος, αρχής γενομένης από εκείνους που εκφράζονται από τη γραμμή του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

«Ο… επιτελικός πρωθυπουργός έχει χάσει τον έλεγχο σε όλα τα μέτωπα και προσπαθεί μάταια μέσω της λατρευτής του προπαγάνδας να μας πείσει ότι η κυβέρνηση αριστεύει» αναφέρει νέο άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα antinews.gr που εκφράζει τον χώρο τους.

Και σημειώνουν μεταξύ άλλων:

«Η κυβέρνηση ξευτιλίστηκε από τις απανωτές σφαλιάρες στη Σύνοδο Κορυφής, λόγω της επιμονής της να παραμένει δεμένη στο γερμανικό άρμα, με τον πρωθυπουργό να δηλώνει ικανοποιημένος για τον επικό διασυρμό.

Τα μεμέτια σουλατσάρουν στο Αιγαίο σχεδόν τρεις μήνες κι αντί ο πρωθυπουργός να πατήσει πόδι στη μαμά Μέρκελ, επί της ουσίας δέχτηκε ταπεινωμένος να παραπεμφθούν στις καλένδες οι κυρώσεις κατά της Τουρκίας.»

Τον καλούν μάλιστα να βγει από την «γυάλα του Μαξίμου»:

«Είναι ηλίου φαεινότερο ότι αν δεν βγείτε από τη γυάλα του Μαξίμου οι συνέπειες για την χώρα θα είναι τραγικές και την ευθύνη θα την έχετε αποκλειστικά ο ίδιος.»

Συνέλθετε επιτέλους κύριε Μητσοτάκη!!!

(Όπως δημοσιεύθηκε στο antinews.gr)

Έχουμε εισέλθει σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή με απρόβλεπτες εξελίξεις κι αντί η κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων παίζει επικίνδυνα παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού για να επισκιάσει την ανεπάρκεια και τον ραγιαδισμό της.

Ο… επιτελικός πρωθυπουργός έχει χάσει τον έλεγχο σε όλα τα μέτωπα και προσπαθεί μάταια μέσω της λατρευτής του προπαγάνδας να μας πείσει ότι η κυβέρνηση αριστεύει.

Πολύ φοβούμαστε όμως ότι το… κυβερνητικό καράβι δεν θα καταφέρει να αποφύγει τα βράχια που πλησιάζουν επικίνδυνα.

Στην οικονομία όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε νέα μνημόνια υπό τον μανδύα του υποτιθέμενου αναπτυξιακού σχεδίου Πισσαρίδη.

Στο μεταναστευτικό η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη, με τα νησιά μας αφημένα στο έλεος του θεού και τους αρμόδιους να μας προκαλούν λέγοντας ότι τάχα ελέγχουν τις ροές λαθρομεταναστών.

Στην εξωτερική πολιτική ο εθνομηδενισμός έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Έμπλεος χαράς και ικανοποίησης ο Σουλτάνος, έσπευσε να συντηρήσει την προκλητικότατα για να τον ευχαριστήσει για το θαρραλέο του βήμα που φέρνει πιο κοντά την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.

Παρεμπιπτόντως αγαπητέ πρωθυπουργέ, πότε θα φέρετε στη Βουλή τα… σκοπιανά μνημόνια;

Γιατί τα παγώσατε;

Τι φοβάστε;

Μήπως την πτώση της κυβέρνησης από το βάρος της ιστορικότητας της κωλοτούμπας των Πρεσπών;

Επίσης, θα μας πείτε, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη, τι ακριβώς περιλαμβάνει η συμφωνία του Βερολίνου ή θα βρεθούμε εκ νέου προ δυσάρεστων εκπλήξεων;

Καλό είναι μετά από τους πανηγυρισμούς για την πιο τραγική εξωτερική πολιτική από συστάσεως του ελληνικού κράτους, να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις.

Και πάμε στο μέτωπο του αόρατου εχθρού. Καλύτερα να μην το σχολιάσουμε διότι η κατάσταση ξέφυγε επικίνδυνα λόγω των εμμονών και της εξυπηρέτησης συγκεκριμένων ολιγαρχικών συμφερόντων, και δυστυχώς πλέον δεν μαζεύεται. Ας ελπίσουμε να μην καταντήσουμε Μπέργκαμο.

Περνάμε στην καθημερινότητα.

Έχετε αντιληφθεί ότι οι πολίτες δεν έχουν να φάνε κύριε Μητσοτάκη;

Ότι δυσκολεύονται καθημερινά να τα βγάλουν πέρα;

Μάλλον όχι, διαφορετικά θα κάνατε κάτι πιο χειροπιαστό για να γεμίσουν τα στομάχια τους, πέρα από την ελεημοσύνη που μοιράζετε.

Και δεν θα μπλοκάρατε χιλιάδες λογαριασμούς κατεστραμμένων πολιτών που δεν έχουν ούτε γάλα να πάρουν στα παιδιά τους, προκαλώντας τους την ίδια στιγμή με κούφια λόγια περί ανάπτυξης.

Στο μεταξύ, τα χρέη στην εφορία από τα νοικοκυριά έχουν χτυπήσει ταβάνι, δημιουργήθηκε νέα γενιά κόκκινων δανείων κι αντί να προχωρήσετε σε γενναίες ρυθμίσεις προκειμένου να ανακουφιστεί ο λαός, τον κοροϊδεύετε κατάμουτρα επειδή προφανώς το κονκλάβιο των Βρυξελλών έχει αντίθετη άποψη.

Παράλληλα, ενώ χιλιάδες πολίτες ζουν με την ανασφάλεια των πλειστηριασμών και με τον κίνδυνο να βρεθούν στον δρόμο, σαν να μην τρέχει τίποτα, με πομπώδεις εκφράσεις σε φόρουμ… δημοκρατικότητας, καμαρώνετε για την αποτελεσματικότητα του κράτους.

Φρονούμε ότι πρέπει να απαλλαγείτε πάραυτα από τους… άριστους ανίκανους του Μαξίμου που σας διαβεβαιώνουν ότι όλα βαίνουν καλώς επικαλούμενοι τις… βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις, προτού να είναι αργά.

Η οργή του κόσμου ήδη αυξάνεται ραγδαία, κάτι που αποτυπώνεται τόσο από το γιουχάισμα εκ Καρδίτσης ορμώμενο, όσο και από τις καταλήψεις όπου αντί να ικανοποιήσετε κάποια από τα δίκαια αιτήματα ρίχνετε λάδι στη φωτιά, διολισθαίνοντας σε επικίνδυνες ατραπούς ανάλογες με του πατρός σας.

Ο ρόλος των συμβούλων κύριε πρωθυπουργέ είναι να συμβουλεύουν με αλήθειες τους ηγέτες απεικονίζοντας την πραγματικότητα. Όχι να τους πλασάρουν μια επίπλαστη εικόνα για να είναι αρεστοί.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι αν δεν βγείτε από τη γυάλα του Μαξίμου οι συνέπειες για την χώρα θα είναι τραγικές και την ευθύνη θα την έχετε αποκλειστικά ο ίδιος.

Είναι κρίμα για την υστεροφημία σας να μείνετε στην συνείδηση των Ελλήνων ως ο πρωθυπουργός που ξεπέρασε σε ανικανότητα ακόμη και τον Τσίπρα.

Στο χέρι σας είναι να συνέλθετε και να αλλάξετε πορεία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter