Συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις

Συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις

Δεν αποσύρθηκαν άνευ λόγου και αιτίας τα εθνικά θέματα από την πρώτη σελίδα της θεματολογίας των πρωινών εκπομπών.

Ο Doctor γνωρίζει ότι πριν από τέσσερις εβδομάδες ορισμένοι εκπομπάρχες έλαβαν κλήση στο κινητό τους από το Μαξίμου. Στην άλλη γραμμή ήταν ισχυρό πρόσωπο της εξουσίας που έχει αδιαμφισβήτητη σχέση με τον πρωθυπουργό. Και τους ζήτησε, και εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη, να χαμηλώσουν τους τόνους στα εθνικά θέματα. Ξέρω ότι αυτό που περιμένετε να σας αποκαλύψω είναι σε ποιους έπεσε τηλέφωνο. Ομως ολόκληρος επιστήμονας Doctor δεν θα γίνω κουτσομπόλης. Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε. Απλώς ο ένας έχει καθημερινή εκπομπή σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας και ο άλλος έχει εκπομπή σε έτερο μεγάλο κανάλι το Σαββατοκύριακο. Η είδηση πάντως είναι ότι αμφότεροι συμμορφώθηκαν προς τας υποδείξεις.

Μόνος με τον καφέ του

Οποιος έχει μάτια βλέπει.

Και καταλαβαίνει. Κυριακή μεσημέρι στο Caravel στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Τα περισσότερα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα οποία δεν είναι εντός της αίθουσας που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή είναι έξω στο πεζοδρόμιο, απολαμβάνουν τον χειμωνιάτικο ήλιο και καπνίζουν. Μόνο ένας πρώην υπουργός είναι στο κεντρικό καφέ του ξενοδοχείου που βρίσκεται έναν όροφο πιο πάνω. Ο υπουργός κάθεται μόνος του και σκέφτεται τους «αρμούς της εξουσίας», τη φράση-κλειδί που πέρασε στην ομιλία του Τσίπρα. Δεν ξέρω αν βοηθάω αλλά η παραγγελία του καφέ ήταν φραπές σκέτος, χωρίς γάλα και ζάχαρη.

Κρατικοποιηθέντες

Πάντως εκεί στη ΝΔ (Μαξίμου και Πειραιώς) έχουν χάσει τα αντανακλαστικά τους. Η φράση του Αλέξη Τσίπρα για τους «αρμούς της εξουσίας» ειπώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Ηταν δε στο γραπτό κείμενο της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Σχολιάστηκε και από τον Νίκο Βούτση στην ομιλία του. Ολα αυτά ουδείς στη ΝΔ και την κυβέρνηση τα πήρε χαμπάρι. Ξύπνησαν την Κυριακή μόνο όταν έμαθαν για την κόντρα Πολάκη – Βούτση και έτρεχαν πανικόβλητοι να στήσουν θέμα! Η κρατικοποίηση των στελεχών της ΝΔ φταίει…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter