Συνέντευξη Τύπου από Τσίπρα την Παρασκευή μετά την ακύρωση της επίκαιρης ερώτησης για τα ΜΜΜ

Συνέντευξη Τύπου από Τσίπρα την Παρασκευή μετά την ακύρωση της επίκαιρης ερώτησης για τα ΜΜΜ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την ακύρωση της αυριανής συζήτησης στη Βουλή σε συνέχεια της επίκαιρης ερώτησης, ανακοινώνοντας ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου «να ακουστούν τα επιχειρήματα και να νικήσουν την προπαγάνδα».

«Μετά το νέο lockdown και την ομολογία της αποτυχίας του, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Ακυρώνει την αυριανή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησής μου που αφορά στις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για την αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο ίδιος σχολιάζει πως «προφανώς ο κ. Μητσοτάκης προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δε θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown».

«Η δημοκρατία όμως δε θα μπει σε καραντίνα. Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη. Τα επιχειρήματα θα ακουστούν και θα νικήσουν την προπαγάνδα», τονίζει και καταλήγει: «Γι’ αυτόν το λόγο αύριο, Παρασκευή, θα παραχωρήσω συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Η συνέντευξη Τύπου θα παραχωρηθεί στις 12:30 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter