Συνέντευξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega την Τρίτη

Συνέντευξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega την Τρίτη

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης θα παραχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Τρίτης 14 Μαρτίου στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα, παρουσία και του Γιάννη Πρετεντέρη.

Στον ΣΥΡΙΖΑ επεξεργάζονταν το προηγούμενο διάστημα εναλλακτικές προτάσεις αναφορικά με το «πώς» και το «πότε» θα πραγματοποιηθεί η παρέμβαση του προέδρου του κόμματος.

Στο τραπέζι των συζητήσεων είχαν τεθεί διάφορες προτάσεις, μεταξύ άλλων και να δοθεί συνέντευξη Τύπου, στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσίαζε τις θέσεις του κόμματος για την άμεση και ασφαλή λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου.

Με την επιλογή της συνέντευξης Τύπου να μπαίνει προς στιγμή στον «πάγο», ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της εμφάνισής του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA αναμένεται να επιμείνει στο τρίπτυχο που ορίζει την ατζέντα της Κουμουνδούρου: ήπιοι τόνοι, τεκμηριωμένη αντιπολίτευση και προτάσεις.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να δώσει αναλυτικές απαντήσεις όσον αφορά τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας μέρος των προτάσεων του κόμματος για την επόμενη ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε σειρά επαφών με συνδικαλιστές, ειδικούς και εκπροσώπους θεσμών, με στόχο τη συγκρότηση καλά επεξεργασμένων προτάσεων για τη βελτίωση του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter