Συνεπής στο ραντεβού της με τον Κλασικό Μαραθώνιο η AbbVie Running Team

Συνεπής στο ραντεβού της με τον Κλασικό Μαραθώνιο η AbbVie Running Team

Για άλλη μία χρονιά η Running Team της βιοφαρμακευτικής AbbVie έδωσε το «παρών» στον 35ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Περισσότεροι από 80 δρομείς, εργαζόμενοι της AbbVie αλλά και δημοσιογράφοι και φίλοι, έτρεξαν τα 5 και τα 10 χιλιόμετρα. Αξίζει να σημειωθεί πως 16 δρομείς έτρεξαν φέτος τα 42 χιλιόμετρα της κλασικής διαδρομής.

Όπως είναι γνωστό, κάθε χιλιόμετρο που διανύει η AbbVie Running Team είναι συνδεδεμένο με αντίστοιχη κοινωνική προσφορά σε φορείς και οργανισμούς που υπάρχει ανάγκη. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τον Κλασικό Μαραθώνιο θα δοθούν στην αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μέριμνα» που ως κύριο σκοπό της έχει τη φροντίδα παιδιών και εφήβων που βιώνουν τη σοβαρή αρρώστια ή το θάνατο αγαπημένου τους προσώπου και την παράλληλη στήριξη της οικογένειάς τους, καθώς και όσων παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους.

Σχετικά με τη φετινή συμμετοχή της AbbVie Running Team στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η Άντζελα Βερναδάκη, Director Market Access & External Affairs δήλωσε: «Η Running Team είναι πλέον θεσμός, μέρος του DNA της AbbVie. Είναι εσωτερική γιορτή για μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η συμμετοχή στην ομάδα γίνεται όλο και πιο μαζική. 86 άτομα, συνάδελφοι και καλοί φίλοι συνδύασαν σήμερα τον αθλητισμό με την προσφορά. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η χαρά μας, να ενισχύσουμε αυτή τη φορά την ΜΚΟ «Μέριμνα», ένα φορέα που φροντίζει νέους ανθρώπους που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα ή βιώνουν οι ίδιοι μία σοβαρή ασθένεια. Τέλος, είναι και μία ξεχωριστή μέρα και για την AbbVie γιατί για πρώτη φορά έτρεξαν μαζί μας συνάδελφοι από το εξωτερικό. H συμμετοχή της ανώτατης ηγεσίας της AbbVie Europe τιμά την προσπάθειά μας αλλά και αναδεικνύει το γεγονός πως ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας μπορεί να αποτελέσει σημαντικό πόλο έλξης επισκεπτών από το εξωτερικό, σε εταιρικό και ατομικό επίπεδο, ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα της Αθήνας σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας παράλληλα σημαντικές ανάσες στην οικονομία της πόλης. »

Με τη σειρά της, η Κάλλια Αρμαγανίδου, Διευθύντρια της Μέριμνας δήλωσε: «Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της” Μέριμνας” και του σωματείου “Οι Φίλοι της Μέριμνας” είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η εταιρία AbbVie θα μας αφιερώσει τη συμμετοχή της ομάδα της, AbbVie Running Team, στον 35ο Μαραθώνιο Αθήνας. Ευχαριστούμε ειλικρινά την ομάδα της AbbVie γιατί μέσα από τη δική τους προσπάθεια και αλληλεγγύη, στηρίζουν το έργο της Μέριμνας, έτσι ώστε κάθε παιδί να έχει τη στήριξη που δικαιούται όταν τη χρειάζεται».

Οι δρομείς της AbbVie Running Team ανανέωσαν, ήδη, το ραντεβού τους για τους για τον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας, στις 26 Νοεμβρίου 2017. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter