Συνεργασία Ελλάδας – Κίνας σε θέματα καταπολέμησης της διαφθοράς

Συνεργασία Ελλάδας – Κίνας σε θέματα καταπολέμησης της διαφθοράς

Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Πειθαρχικής Επιθεώρησης και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εποπτείας της Κίνας κ. Λι Σουλεΐ, επικεφαλής δεκαμελούς αντιπροσωπείας.

Ο κ. Σουλεΐ συμμετείχε το πρωί της Πέμπτης σε ευρεία σύσκεψη με τη Γενική Γραμματέα για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς κα. Αναστασία Ξεπαπαδέα, την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου και την πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες κα. Άννα Ζαΐρη. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η συνεργασία των δύο χωρών σε θέματα καταπολέμησης της διαφθοράς. Στη συνάντηση χαιρετισμό απηύθυνε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μιχάλης Καλογήρου.

Στην εισήγησή της η Γενική Γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς κα. Αναστασία Ξεπαπαδέα υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως «η διαφθορά υπονομεύει τους δημοκρατικούς θεσμούς και εμποδίζει τη βιώσιμη ανάπτυξη και τον υγιή ανταγωνισμό» και επανέλαβε ότι η Κυβέρνηση έχει δεσμευτεί έναντι του ελληνικού λαού και καταβάλλει συστηματικές προσπάθειες για την καταπολέμηση του φαινομένου.  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter