Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Συνεργασία Mastercard και GRECA

Η Mastercard και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου-ΕΣΗΕ (Greek Ecommerce Association-GRECA) ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, που έχει ως στρατηγικό στόχο την υποστήριξη και περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «οι δύο οργανισμοί οδηγήθηκαν στην ανάπτυξη της μεταξύ συνεργασίας τους, με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προκλήσεων που απασχολούν το χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον και τις ενέργειές τους, αφενός μεν στην εκπαίδευση των επαγγελματιών στις νέες λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών και τη βέλτιστη αξιοποίησή τους, αφετέρου δε στην ενημέρωση των καταναλωτών για την ασφάλεια, τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών πληρωμών. Ο τομέας των ηλεκτρονικών πληρωμών αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης του eCommerce, με μεγάλα περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης και ανάπτυξης, καθώς το εμπόριο στην Ελλάδα εισέρχεται σε μία νέα εποχή, τόσο μέσα από την ευρεία εξάπλωση των ηλεκτρονικών συναλλαγών σε όλο το φάσμα της εμπορικής δραστηριότητας, όσο και μέσα από την απομάκρυνση από την έννοια της φυσικής εγγύτητας στις αγορές.

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.