Συνεργασία SAP – Amazon Business για περισσότερες επιλογές αγορών

Συνεργασία SAP – Amazon Business για περισσότερες επιλογές αγορών

Η SAP ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Amazon Business, στο πλαίσιο της οποίας οι εργαζόμενοι – χρήστες των λύσεων SAP Ariba θα έχουν πλέον τη δυνατότητα άμεσης επιλογής των αντικειμένων που τους ενδιαφέρουν από τα εκατοντάδες εκατομμύρια «κωδικούς» της δεύτερης, αλλά και βοήθειας όσον αφορά στη συμμόρφωση με τις πολιτικές εταιρικών προμηθειών.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και της ενσωμάτωσης των αντίστοιχων τεχνολογιών, η Amazon Business γίνεται εφεξής μια από τις πηγές τροφοδοσίας του Spot Buy, της δυνατότητας που προσφέρουν οι λύσεις SAP Ariba στους χρήστες τους, για αγορές από έμπιστους παρόχους. Η ενσωμάτωση του Amazon Business στις δυνατότητες guided buying συμβάλλει στην εμπειρία των λύσεων SAP Ariba, καθώς απλοποιεί τις αγορές από μια ευρύτερη γκάμα αναγκαίων στις επιχειρήσεις αγαθών, με εκατοντάδες εκατομμύρια νέα είδη.

Για την βέλτιστη ενσωμάτωση, θα χρησιμοποιηθεί ΑΡΙ έρευνας σε πραγματικό χρόνο, ώστε οι χρήστες της δυνατότητας guided bying να μπορούν να αναζητήσουν και στο Amazon Business τα αγαθά που τους ενδιαφέρουν, όπως κάνουν και με άλλα διαδικτυακά καταστήματα, παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου και καταστήματα άμεσων πωλήσεων, μέσα από τη λύση SAP Ariba. Τα προϊόντα που θα επιλεγούν από το Amazon Business θα προστίθενται αυτόματα στο «καλάθι» του αγοραστή και θα είναι διαθέσιμα προς επεξεργασία μαζί με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα.

Τέλος, η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα την ενσωμάτωση και του Amazon Business στη λύση Concur Expence, ώστε οι αγορές που γίνονται από το Amazon Business να εμφανίζονται αυτομάτως στο Concur Expence.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter