Συνεργασία TeamViewer - Siemens Healthineers για την εξ’ αποστάσεως εργαστηριακή διάγνωση

Την πλατφόρμα της TeamViewer χρησιμοποιεί η Siemens Healthineers σε πολλές δεκάδες χιλιάδες συσκευές απεικόνισης και εργαστηριακής διάγνωσης παγκοσμίως, όπως MRs και CT, σε νοσοκομεία και ιατρεία για να τις διατηρήσει εξ αποστάσεως και να υποστηρίξει κλινικό προσωπικό σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα της TeamViewer είναι προεγκατεστημένο σε πολλά διαφορετικά συστήματα της Siemens Healthineers. Εάν είναι απαραίτητο, η εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας μπορεί να παρέχει άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων στους πελάτες της, ζητώντας από ειδικούς να συνδεθούν απευθείας με την συσκευή μέσω γρήγορης και ασφαλούς σύνδεσης χρησιμοποιώντας το TeamViewer και να διορθώσουν το πρόβλημα από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν.

Η ταχεία βοήθεια από απόσταση βοηθά τους χειριστές και το προσωπικό των νοσοκομείων να διασφαλίσουν συνεχή ιατρική περίθαλψη για τους ασθενείς τους. Η σύνδεση μέσω TeamViewer γίνεται μέσω μιας κρυπτογραφημένης σύνδεσης διαδικτύου από άκρο σε άκρο που πληροί τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας των ιατρικών εγκαταστάσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.