Συνεργάτης του Μπολσονάρου συνδέει τη ροκ με σατανισμό, αμβλώσεις και… σοβιετικούς

Συνεργάτης του Μπολσονάρου συνδέει τη ροκ με σατανισμό, αμβλώσεις και… σοβιετικούς

Ο νέος πρόεδρος του δημοσίου οργανισμού για τη στήριξη των τεχνών στη Βραζιλία έχει… μεσαιωνικές απόψεις για τη ροκ μουσική τις οποίες δεν διστάζει να μοιράζεται με το κοινό του μέσω Youtube.

Ο Ζαΐχ Μπολσονάρου είναι ένας από τους κύριους εκφραστές της ακροδεξιάς πολιτικής σκηνής στη Λατινική Αμερική. Ο πρόεδρος της Βραζιλίας έχει προκαλέσει πολλάκις το δημοκρατικό αίσθημα με τις πολιτικές του αποφάσεις αλλά και τις δηλώσεις του, με τα στελέχη του να τον ακολουθούν… πιστά. Όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του Ντάντε Μαντοβάνι, ο οποίος αν δεν ήταν στην «αυλή» του Μπολσονάρου, τότε θα προκαλούσε γέλιο με τα όσα πιστεύει σχετικά με τη ροκ μουσική.

Για τον Μαντοβάνι, η ροκ μουσική ευθύνεται για τον «σατανισμό και τις αμβλώσεις», ενώ αρκετά μεγάλα ονόματα του συγκεκριμένου είδους δεν ήταν τίποτε άλλο παρά… διάμεσοι των Σοβιετικών που δρούσαν «υπόγεια» για να διαφθείρουν τη νεολαία των δυτικών χωρών.

Από την κριτική του Μαντοβάνι, ο οποίος αναπτύσσει τις θεωρίες του μέσω του καναλιού του στο Youtube, δεν ξέφυγε και το φεστιβάλ του Woodstock, που σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο: «Συγκέντρωσε ένα γκρουπ ανθρώπων, τους χίπις που έκαναν χρήση ναρκωτικών. Παράλληλα,υπάρχουν πολλές ενδείξεις πως για τη διάδοση σε μεγάλη κλίμακα του LSD ευθύνεται η CIA. Πώς όμως το έκανε αυτό η CIA; Γιατί υπήρχαν πράκτορες των σοβιετικών μυστικών υπηρεσιών που είχαν διεισδύσει».

Στον Μπολσονάρου φαίνεται ότι… άρεσαν τα όσα πιστεύει ο Μαντουβάνι, ο οποίος διορίστηκε πρόεδρος του δημοσίου οργανισμού για τη στήριξη των τεχνών (Funarte).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter