Συνέχεια στην κόντρα Τόσκα-Παναγούλη – Τι λένε κύκλοι του υπουργού

Συνέχεια στην κόντρα Τόσκα-Παναγούλη – Τι λένε κύκλοι του υπουργού

Συνεχίζεται η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον ανεξάρτητο βουλευτή Στάθη Παναγούλη και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, μετά από τις καταγγελίες του πρώτου ότι δεν του επιτρέπεται η πρόσβαση στο αρχείο του αδελφού του, του αντιδικτατορικού αγωνιστή Αλέκου Παναγούλη καθώς και του αγνοούμενου από το 1967 αξιωματικού Γιώργου Παναγούλη.

Κύκλοι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη επανήλθαν σήμερα σχολιάζοντας ότι «αυτοί που αντιστάθηκαν οργανωμένα στη Χούντα, γνωρίζουν ποιοι στρατιωτικοί αντιστάθηκαν πίσω από τις γραμμές και δεν διαφημίζονται», καταλογίζοντας «ντροπή στους λασπολόγους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγούλης απέστειλε εξώδικο στον Νίκο Τόσκα για το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο συνόδευε με βαριές εκφράσεις και κατηγορίες, όπως το ότι «το 1971 γινόταν δεκτός στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, που ήταν φυτώριο χουντικών αξιωματικών».

«Σφάλλει ο αήθης κύριος Παναγούλης αν νομίζει ότι του επιτρέπεται να ασχημονεί, να συκοφαντεί και να διαβάλλει. Το σημερινό του κατάντημα δεν τιμά την αγωνιστική ιστορία της οικογένειάς του. Δεν πρόκειται όμως να κατεβώ στο επίπεδό του», ήταν η απάντηση του υπουργού.

Σύμφωνα με τον Στάθη Παναγούλη από τις 1.527 σελίδες των οικογενειακών Φακέλων Πολιτικών Φρονημάτων, έχουν αρνηθεί να του δώσουν τις 832.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter