Συνεχίζει να καλύπτει Γεραπετρίτη η κυβέρνηση: «Πολύ σοβαρά τα ζητήματα για να ασχολούμαστε με τον Φουρθιώτη»

Συνεχίζει να καλύπτει Γεραπετρίτη η κυβέρνηση: «Πολύ σοβαρά τα ζητήματα για να ασχολούμαστε με τον Φουρθιώτη»

Την στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Γιώργο Γεραπετρίτη για το ζήτημα Φουρθιώτη ανανέωσε την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, παρότι από την Δευτέρα που χαρακτηρίστηκαν «σαφείς» οι εξηγήσεις του υπουργού Επικρατείας για τις επικοινωνίες του με τον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή, ο Μένιος Φουρθιώτης έχει δώσει στη δημοσιότητα μηνύματα κατά τα οποία ο υπουργός τον ενημερώνει για νομοσχέδιο που τον αφορά, και έχει προαναγγείλει περαιτέρω αποκαλύψεις.

Την περασμένη Δευτέρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως «προφανώς εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού», χαρακτηρίζοντας «σαφείς» τις εξηγήσεις που είχε δώσει μία ημέρα νωρίτερα ο Γιώργος Γεραπετρίτης και δηλώνοντας πως δεν υπάρχει «καμία σκιά και κανένα περιθώριο για παρερμηνεία», στρέφοντας παράλληλα τα πυρά του στον ΣΥΡΙΖΑ για την «υιοθέτηση» του υποδίκου.

Στη δήλωσή του την Κυριακή, ο Γ. Γεραπετρίτης υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως «ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του». Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, λίγα λεπτά μετά την παραπάνω δήλωση, ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής έδωσε στη δημοσιότητα γραπτό μήνυμα του υπουργού που δεν αφορούσε «οχλήσεις» για τις απειλές κατά της ζωής του.

Δείτε επίσης: Νέο tweet Φουρθιώτη: Ο Γεραπετρίτης του δίνει αναφορά και του κάνει εξυπηρετήσεις

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο μήνυμα του Γ. Γεραπετρίτη που δημοσιοποίησε ο Μ. Φουρθιώτης, έχει ως εξής: «Καλησπέρα κύριε Φουρθιώτη και συγγνώμη για τη δυσκολία επικοινωνίας διότι πραγματικά βρισκόμαστε σε εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη κατάσταση λόγω ιού με απανωτές συναντήσεις. Σε επικοινωνία που είχα με τον κύριο Λιβάνιο μου μετέφερε ακριβές περιεχόμενο της οδηγίας και ό,τι είχε εξαρχής αναρτηθεί. Επιπλέον ο κύριος Γεωργιάδης και ο κύριος Πέτσας με ενημέρωσαν ότι δεν είχαν δεσμευτεί για οτιδήποτε άλλο. Στο νομοσχέδιο υπάρχει ρύθμιση για τα τηλεπαράθυρα και για την παράγραφο στο εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης η οποία θα βελτιωθεί. Θα υπάρξει νέα νομοθετική πρωτοβουλία σχετικά σύντομα που θα αφορά περιφερειακούς σταθμούς με εκτίμηση, Γεραπετρίτης».

Την Πέμπτη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτήθηκε από το documentonews.gr για το παραπάνω μήνυμα του Γ. Γεραπετρίτη που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής, κατά το οποίο ο υπουργός Επικρατείας τον ενημερώνει για την πορεία νομοσχεδίου που τον αφορά και κάνει λόγο για «δεσμεύσεις» τουλάχιστον τριών υπουργών.

Στην απάντησή του, ο Γ. Οικονόμου απάντησε πως οι εξηγήσεις που έχει ήδη δώσει ο Γ. Γεραπετρίτης εξακολουθούν να είναι «απολύτως σαφείς», προσθέτοντας μάλιστα πως «τα ζητήματα είναι πολύ σοβαρά για να ασχολούμαστε με τον κύριο Φουρθιώτη».

Δείτε επίσης: Κυβερνητική αμηχανία και «θα τα πούμε στη Βουλή» μετά την πρόταση μομφής Τσίπρα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter