Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης για άλλα τρία χρόνια

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης για άλλα τρία χρόνια

Σε προφορική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους έχουν καταλήξει ο Ολυμπιακός και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με τις δύο πλευρές να ετοιμάζονται να υπογράψουν νέο τριετές συμβόλαιο. Ο διεθνής φόργουορντ όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα τουλάχιστον έως το 2028.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ανέλαβαν προσωπικά την υπόθεση και επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση, η οποία ικανοποίησε τον παίκτη. Το νέο συμβόλαιο θα προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους 500.000 ευρώ και αναμένεται να υπογραφεί τις επόμενες ημέρες.

Η πρώτη επαφή ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα είχε δείξει οικονομικές διαφορές, όμως η επιμονή και των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί οδήγησε τελικά σε συμφωνία. Η παρουσία του Λαρεντζάκη στον Ολυμπιακό έχει συνδεθεί με αγωνιστική συνέπεια και μαχητικότητα, χαρακτηριστικά που εκτιμώνται ιδιαίτερα από τον σύλλογο.

Ο 32χρονος γκαρντ αγωνίστηκε φέτος σε 17 ματς στην EuroLeague με μέσους όρους 2.6 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα μέτρησε 8.8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ σε 25 συμμετοχές. Η προσφορά του στον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια θεωρείται πολύτιμη, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ετικέτες

Documento Newsletter