Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο Πολάκης για τον γαλάζιο μηχανικό και τον Νότη Μηταράκη

Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο Πολάκης για τον γαλάζιο μηχανικό και τον Νότη Μηταράκη

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης προχωρά σε νέες αποκαλύψεις για τον «γαλάζιο» μηχανικό Αριστείδη Ματιάτο.

«Δειτε ποιος είναι ο κύριος Αριστειδης Ματιατος που ορίστηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας του Υπ Μεταναστευτικής πολιτικής από τον κύριο Μηταράκη όντας μετακλητός ,πρώτη φορά στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης», αναφέρει στη νέα του ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης: Πολάκης: Όργια του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής στη δομή της Μαλακάσας

«Ιδιώτης Μηχανικος,που η εταιρεία του ειχε φτιάξει τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρου,προεδρος της «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε» με ορισμό από Σαμαρά ,Γραμματεας της ΔΑΚΕ μηχανικών επι χρόνια και βέβαια με συνεργασία με τον κύριο Μηταράκη από παλιά», συμπληρώνει παραπέμποντας στις παρακάτω εικόνες.



«Ήταν δυνατόν να μην αξιοποιηθεί ;;;;; Πείτε μου για τους μετακλητούς του ΣΥΡΙΖΑ τώρα…..», σχολιάζει τέλος ο Παύλος Πολάκης.

Νωρίτερα, σε εκτενή του ανάρτηση ο πρώην αναπληρωτής υπουργός κατηγόρησε τον Νότη Μηταράκη ότι «δημιούργησε παράνομα και αντιστυνταγματικό μηχανισμό με μετακλητούς που θα μοιράζει τα λεφτά σε κολλητούς και φίλους εργολάβους, χωρίς κανένα έλεγχο παρακάμπτοντας όλο τον υπηρεσιακό μηχανισμό».π

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2559886540921478&id=100007004708966

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ .Συνεχεια της προηγούμενης ανάρτησης (φωτό 1-2) .Δειτε ποιος είναι ο κύριος Αριστειδης Ματιατος που…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Sonntag, 12. April 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter