Συνεχίζει το καθημερινό φύλλο της «Αυγής» 

Συνεχίζει το καθημερινό φύλλο της «Αυγής» 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΓΗ (ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI)

Την απόλυτη εξουσιοδότηση στο δίδυμο Λευτέρη Αρβανίτη – Γιάννη Δρώσο, έδωσε με ομόφωνη σημερινή του απόφασή, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να προχωρήσει στις κινήσεις εκείνες που θα καταστήσουν βιώσιμη την ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς.

Σύμφωνα  με ασφαλείς πληροφορίες του Documento η λύση που προκρίνεται για τη συνέχιση της καθημερινής έκδοσης της «Αυγής» είναι να πάει σε 16 ή 24 σελίδες και να δοθεί έμφαση στο Κυριακάτικο φύλλο και στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.

Αυτό φυσικά προϋποθέτει την αναδιάρθρωση του στελεχιακού της δυναμικού στη λογική ότι αφενός θα υπάρξουν απολύσεις αφετέρου θα κληθούν εργαζόμενοι να αλλάξουν πόστο.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εντός της συνεδρίασης υπήρξε ρήγμα στο εσωτερικό της «Ομπρέλας» αφού Ευκλείδης Τσακαλώτος, Δ. Βίτσας και σε δεύτερο βαθμό ο Νίκος Βούτσης κράτησαν χαμηλούς τόνους συμφωνώντας, με τον έναν η τον άλλον τρόπο, με τον πρόεδρο του κόμματος και μόνο ο Νίκος Φίλης ζήτησε να υπάρξει μια επιτροπεία (από τον ίδιο και τον Ν. Βούτση) στην εφημερίδα κάτι που δεν δέχτηκαν οι Αρβανίτης-Δρόσος.

Στον Νίκο Φίλη απάντησε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας λέγοντας πως «δεν είναι ανάγκη να πηγαίνουμε πάντα σε ομόφωνες αποφάσεις» και πως ο ίδιος έχει καταθέσει μια πρόταση εξυγίανσης της εφημερίδας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter