Συνεχίζει το παραλήρημα ο Άδωνης: Δεν είδε τον Λαγό να κάνει επεισόδια στο συλλαλητήριο, είδε όμως αντιεξουσιαστές

Συνεχίζει το παραλήρημα ο Άδωνης: Δεν είδε τον Λαγό να κάνει επεισόδια στο συλλαλητήριο, είδε όμως αντιεξουσιαστές

Επιμένει στους ισχυρισμούς του περί, αναρχικής προβοκάτσιας στο συλλαλητήριο της Κυριακής, ο Άδωνης Γεωργιάδης. 

Σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό news247 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, δηλώνει πως… δεν είδε τον χρυσαυγίτη Λαγό να κάνει επεισόδια, αλλά αντίθετα είδε αντιεξουσιαστές να περνούν ανενόχλητοι από το αστυνομικό μπλόκο. 

Το παραλήρημά του δεν σταμάτησε εκεί, αντιθέτως, συνέχισε εξαπολύοντας επίθεση κατά του αρχηγού της αστυνομίας χαρακτηρίζοντάς τον «κομματικό όργανο».

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συνέλαβαν αυτούς τους λίγους που πήγαν να εισβάλουν στο κοινοβούλιο. Απολύτως σκοπίμως δεν τους συνέβαλαν. Η κυβέρνηση και η αστυνομία αποφάσισαν να διαλύσουν το συλλαλητήριο. Ο αρχηγός της αστυνομίας αυτή την περίοδο, ειδικά μετά τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι, είναι κομματικό όργανο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είδα καμιά 30αριά με τη γνωστή αμφίεση των αντιεξουσιαστών να περνούν από το αστυνομικό μπλόκο και να πετούν μολότωφ. Εάν η κυβέρνηση και η αστυνομία πιστεύουν ότι ο κ. Λαγός είναι οργανωτής των επεισοδίων θα έπρεπε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος τους. Εγώ δεν είδα τον κ. Λαγό να συμμετέχει στα επεισόδια, τον είδα να είναι εκεί».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter