Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων – Πού θα βρείτε κίνηση (Photos)

Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων – Πού θα βρείτε κίνηση (Photos)

Συνεχίζεται σήμερα από νωρίς το πρωί η έξοδος των εκδρομέων με πολλά σημεία στις εθνικές οδούς να χρειάζονται προσοχή και υπομονή λόγω της αυξημένης κίνησης.

Αναλυτικότερα, αυξημένη κίνηση παρατηρείται από το πρωί από την Αττική Οδό  μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας. Γύρω στις 4:30 το μεσημέρι η ουρά μέχρι και τα διόδια της Ελευσίνας άγγιζε περίπου τα 10 χλμ. Η κίνηση ωστόσο, συνεχίζεται και έως την Κινέττα.

Μεγάλο είναι και το πρόβλημα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με τα αυτοκίνητα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από το 70ο χλμ. μέχρι τα δίοδια της Θήβας όπου εκεί σχηματίζεται ουρά μέχρι και 3 χιλιομέτρων. 

Φωτογραφίες αναγνώστη από τα διόδια της Θήβας μετά τις 3 το μεσημέρι 



Προβλήματα παρατηρούνται και στην Αττική οδό από το ύψος των διοδίων Ρουπακίου στη Μαγούλα.

Αυξημένη, αλλά με σταθερή ροή είναι η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, όπου παρατηρείται ανάσχεση περίπου 100 μέτρων στα διόδια Αφιδνών.

Από το πρωί σήμερα, μέχρι ώρα 10:00, πέρασαν περίπου 24.000 αυτοκίνητα από την Αθηνών- Κορίνθου και περίπου 15.000 από την Αθηνών- Λαμίας.

Από την Τροχαία εκτιμάται ότι τις επόμενες ώρες θα κορυφωθεί η έξοδος και θα αρχίσει να εκτονώνεται τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Όλη η δύναμη της Τροχαίας Αττικής είναι από το πρωί στους δρόμους ενώ η κίνηση των φορτηγών απαγορεύεται στα εθνικά δίκτυα μέχρι τις 16:00.

Διαβάστε ακόμη: Πάσχα 2019: Αδειάζει η Αθήνα – Αρχίζει η κίνηση στα διόδια με 135 χιλιάδες Ι.Χ. να έχουν περάσει απο χθες το βράδυ

Φεύγουν με πλοία, κτελ και αεροπλάνα

Γεμάτα φεύγουν από τα ξημερώματα τα πλοία από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου με την πληρότητα να ξεπερνά το 90% αλλά και το 100%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του λιμενικού, μόνο τη Μεγάλη Τετάρτη, από τον Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 18 δρομολόγια, όταν πέρυσι είχαν γίνει 16, και αναχώρησαν 18.328 επιβάτες, σε σχέση με τους 14.954 του περασμένου έτους. Συνολικά 3.167 οχήματα αναχώρησαν χθες, όταν πέρυσι ήταν 2.458 αυτοκίνητα.

Το Λιμενικό συστήνει σε επιβάτες και οδηγούς να βρίσκονται έγκαιρα στις αποβάθρες αναχώρησης των πλοίων, προκειμένου να επιβιβαστούν χωρίς να ταλαιπωρηθούν και να ακολουθούν τις οδηγίες των λιμενικών.

Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ με τους υπευθύνους να έχουν προγραμματίσει δεκάδες έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των εκδρομέων ενώ αυξημένη κίνηση παρατηρείται από το πρωί και στο Ελ. Βενιζέλος




Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter