Συνεχίζεται η κακοδαιμονία στον Ολυμπιακό – Σοβαρός τραυματισμός για Τιλί

Συνεχίζεται η κακοδαιμονία στον Ολυμπιακό – Σοβαρός τραυματισμός για Τιλί

Σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Κιμ Τιλί. Ο Γάλλος διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού θα υποβληθεί σε εγχείρηση.

Κατά το ζέσταμα, στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου πριν την πρεμιέρα με την Μπασκόνια (12/10), ο Τιλί ένιωσε τράβηγμα στους προσαγωγούς και δεν αγωνίστηκε. Στον Ολυμπιακό δεν περίμεναν, όμως πως επρόκειτο για τόσο σοβαρό τραυματισμό, ώστε να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Η σχετική ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει: «Ο Κιμ Τιλί υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών η οποία ανέδειξε απόσπαση του τένοντα μακρού προσαγωγού από την έκφυση του».

Ήδη, σε μικροεπέμβαση στον αστράγαλο υποβλήθηκε ο Κώστας Παπανικολάου, ενώ οι Βασίλης Σπανούλης και Μπράιαν Ρόμπερτς παραμένουν τραυματίες και δεν αγωνίστηκαν για την 1η αγωνιστική της Euroleague. Στον Ολυμπιακό αποφάσισαν το καλοκαίρι να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τους Ντάνιελ Χάκετ και Ματ Λοτζέσκι, λόγω ανησυχίας για την αποθεραπεία τους μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους (την είχαν ήδη πατήσει με τον Πάτρικ Γιανγκ) και η σεζόν ξεκίνησε με τον έναν παίκτη να τραυματίζεται μετά τον άλλον.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter