Συνεχίζεται η αξιολόγηση Κεραμέως: Δεύτερο περιστατικό με ταβάνι σε σχολείο (photos)

Συνεχίζεται η αξιολόγηση Κεραμέως: Δεύτερο περιστατικό με ταβάνι σε σχολείο (photos)
Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Κι ενώ η Υπουργός Παιδείας επιμένει στην αξιολόγηση μόνο του διδακτικού προσωπικού, η αξιολόγηση των σχολικών μονάδων κι εγκαταστάσεων, αποδεικνύει απόλυτη κυβερνητική εγκατάλειψη των δημόσιων κτιριακών δομών.

Μετά την κατάρρευση ολόκληρης της ψευδοροφής σε τάξη δημοτικού σχολείου στη Θεσσαλονίκη, που χάρη στην δασκάλα δεν χτύπησε μικρούς μαθητές, τώρα έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα περιστατικό κατάρρευσης των σοβάδων της οροφής σε αίθουσα δημοτικού σχολείου στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έκανε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ “Γ. Σεφέρης”, οι σοβάδες έπεσαν στην αίθουσα που βρίσκονται τα γραφεία των καθηγητών του 7ου Δημοτικού στη Νέα Ιωνία, αλλά ευτυχώς, κανείς δεν βρισκόταν στον χώρο.

Όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες ένας μεγάλος σοβάς ξεκόλλησε από το ταβάνι και έπεσε πάνω στα γραφεία των καθηγητών προκαλώντας ζημιές.

Η κατάσταση των δημόσιων κτηρίων φαίνεται πως έχει αφεθεί εντελώς εκτός των «κυβερνητικών ραντάρ», με το Υπουργείο Παιδείας να δείχνει παντελή αδιαφορία ως προς τις ανάγκες συντήρησης και εκσυγχρονισμού των δημόσιων κτηριακών εγκαταστάσεων.

Η ανάρτηση που έκανε για το συμβάν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ “Γ. Σεφέρης”

Πηγή: rosa.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter