Συνεχίζεται η κοροϊδία με το North Evia-Samos Pass – Μόλις 15 λεπτά έμεινε ανοιχτή πλατφόρμα

Συνεχίζεται η κοροϊδία με το North Evia-Samos Pass – Μόλις 15 λεπτά έμεινε ανοιχτή πλατφόρμα

Μόλις 15 λεπτά έμεινε ανοιχτή η πλατφόρμα για το North Evia – Samos Pass  που δίνει voucher για διακοπές σε Βόρεια Εύβοια και Σάμο έως και 200 ευρώ.

Ο αριθμός των αιτήσεων συμπληρώθηκε σε μόλις 15 λεπτά με αποτέλεσμα όσοι προσπάθησαν να μπουν μόλις λίγη ώρα μετά το άνοιγμα της πλατφόρμας διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν αίτηση.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια ήταν και η κατάσταση στην πρώτη φάση του προγράμματος, με την πλατφόρμα να μένει ανοιχτή λίγο παραπάνω δηλαδή 45 λεπτά αφού οι αιτήσεις είχαν ξεπεράσει τις 6.000 για τη Βόρεια Εύβοια και έφταναν τις 3.500 για τη Σάμο.

Για ακόμα μία φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντί για ουσιαστικές λύσεις καταφεύγει σε μία σειρά από επιδόματα που μόνο ως «ασπιρίνες» μπορούν να χαρακτηριστούν καθώς δεν αποτελούν ουσιαστικές λύσεις όταν η ακρίβεια έχει γονατίσει τους καταναλωτές οι οποίοι δεν μπορούν πλέον να πάνε ούτε ολιγοήμερες διακοπές.

Η πλατφόρμα vouchers.gov.gr, θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 29 Ιουλίου. Στη «Φάση 2» θα διατεθούν 4.050 κάρτες των 100 ευρώ για τη Βόρεια Εύβοια και 2.025 κάρτες των 200 ευρώ για τη Σάμο. Το voucher θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως τις 31 Αυγούστου φέτος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter